Friday, September 20, 2024
Home » Το πρώτο εστιατόριο με μάγειρες ρομπότ

Το πρώτο εστιατόριο με μάγειρες ρομπότ

0 comments

Στην Πασαντίνα της Καλιφόρνιας λειτουργεί πλέον το πρώτο εστιατόριο φαστ φουντ στο οποίο όλα λειτουργούν αυτόματα αφού τον έλεγχο έχουν τα ρομπότ. ΟFlippy, το πρώτο ρομπότ με σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, τηγανίζει κοτομπουκιές και πατάτες, ενώ ο «συνάδελφός» του, το BurgerBot, ψήνει μπιφτέκια. Επίσης, το PopID, που είναι βιομετρικό σύστημα πληρωμών, θα παίρνει τις παραγγελίες των πελατών στο φαστ φουντ CaliExpress.

Αφού κάνουν κράτηση, οι πελάτες επισκέπτονται το φαστ φουντ και βλέπουν τις παραγγελίες τους να προετοιμάζονται από τον Flippy, τον ρομποτικό βραχίονα που κατασκευάζεται από την εταιρεία Miso Robotics.

Η εταιρεία διαφημίζει ότι όλα τα πιάτα, από μπιφτέκια βοδινού μέχρι πατάτες, μαγειρεύονται με ακρίβεια χάρη σε σύστημα που βασίζεται σε αισθητήρες και αλγορίθμους για να εξασφαλίσουν το καλύτερο μαγείρεμα. Επίσης οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τα ρομπότ να μαγειρεύουν.

Πέρα από τις υπηρεσίες φαγητού, τοCaliExpress by Flippy λειτουργεί και ως τεχνολογικό μουσείο, παρουσιάζοντας πειραματικά τρισδιάστατα εκτυπωμένα τεχνουργήματα 3D.

Η νέα τεχνολογία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών Grupo Cali, της Miso Robotics και της PopID. Φιλοδοξία των εταιρειών είναι να προσελκύσουν νέους πελάτες αλλάζοντας ταυτόχρονα την εμπειρία του φαγητού και μειώνοντας τη σπατάλη στα τρόφιμα και στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους.

TaNea.gr

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More