Saturday, September 21, 2024
Home » Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του EIMF στην «Εταιρική Διακυβέρνηση, Διαχείριση Κινδύνων και Κανονιστική Συμμόρφωση» αποκτά διπλή αναγνώριση από το Chartered Governance Institute του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του EIMF στην «Εταιρική Διακυβέρνηση, Διαχείριση Κινδύνων και Κανονιστική Συμμόρφωση» αποκτά διπλή αναγνώριση από το Chartered Governance Institute του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας

0 comments

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην «Εταιρική Διακυβέρνηση, Διαχείριση Κινδύνων και Κανονιστική Συμμόρφωση» ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία αναγνώρισης από το Chartered Governance Institute του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας (CGIUKI). Το CGIUKI είναι ο πρωτοπόρος διεθνής οργανισμός πιστοποίησης προσόντων για γραμματείς εταιρειών και επαγγελματίες εταιρικής διακυβέρνησης.

Αυτή η εξέλιξη επιτρέπει στο EIMF την παραχώρηση διπλής απονομής Πτυχίου, καθώς πέραν από το μεταπτυχιακό δίπλωμα, οι απόφοιτοί μας θα αποκτούν το καθεστώς Chartered Graduate (GradCG) από το CGIUKI. Με την απόκτηση του καθεστώτος GradCG αναγνωρίζεται ότι οι απόφοιτοι του EIMF κατέχουν σε βάθος την κατανόηση βασικών τομέων στην εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση κινδύνων και την κανονιστική συμμόρφωση. Επίσης, μπορούν τάχιστα να προχωρήσουν στο Chartered Membership με το CGIUKI, το οποίο απαιτεί σχετικά προσόντα και έως και οκτώ χρόνια σχετικής εργασιακής εμπειρίας, ανάλογα με το αν υποβάλλουν αίτηση για Associateship ή Fellowship.

Ο Δρ. Άδωνης Πηγασίου, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του EIMF, σχολίασε: «Αυτή η διπλή διαπίστευση που απολαμβάνει το Πρόγραμμα, όχι μόνο ενισχύει την αξία του πτυχίου μας, αλλά αποδεικνύει επίσης την αφοσίωσή μας να παρέχουμε στους φοιτητές μας προσόντα που αναγνωρίζονται και γίνονται σεβαστά σε διεθνή κλίμακα. Δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε την επόμενη γενιά επαγγελματιών εταιρικής διακυβέρνησης και κανονιστικής συμμόρφωσης που θα ηγούνται με ακεραιότητα και τεχνογνωσία».

Η Sarah Montagnino, Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Μάθησης στο GGIUKI, δήλωσε ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το EIMF και αναγνωρίζουμε το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Αυτή η συνεργασία καταδεικνύει την κοινή μας δέσμευση για αριστεία στην εκπαίδευση σε θέματα διακυβέρνησης. Ανυπομονούμε να δούμε τους φοιτητές του EIMF να αναπτύσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και τη δια βίου συνεργασία τους με το CGUKI»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο του EIMF ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +357 2227 4470 ή email [email protected].

Πηγή: philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More