Monday, September 16, 2024
Home » Το αδιέξοδο με το νέο συμβόλαιο που οδήγησε στο διαζύγιο

Το αδιέξοδο με το νέο συμβόλαιο που οδήγησε στο διαζύγιο

0 comments

Μεγαλώνει η κόντρα των σουπερμάρκετ Carrefour με την PepsiCo με αφορμή της απομάκρυνση από τα ράφια της εταιρείας στη Γαλλία και σε άλλες χώρες προϊόντων της πολυεθνικής, όπως τα Pepsi, Lay’s, Doritos, Cheetos, Quaker Oats και άλλα.

Τώρα η αμερικανική πολυεθνική ανακοίνωσε ότι η απόφαση να φύγουν προϊόντα της από τα ράφια της γαλλικής αλυσίδας σουπερμάρκετ ήταν δική της και όχι του λιανέμπορου, σύμφωνα με τη «Wall Street Journal». Η PepsiCo αποφάσισε να σταματήσει να προμηθεύει ευρωπαϊκά καταστήματα της αλυσίδας επειδή οι δύο πλευρές δεν είχαν καταλήξει σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο, αναφέρει το δημοσίευμα.

Το αδιέξοδο στις σχέσεις μεταξύ των δύο εταιρειών αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν η Carrefour είπε ότι θα σταματήσει να πουλά τέτοια προϊόντα στα καταστήματά της. Το σουπερμάρκετ μάλιστα ανήρτησε πινακίδες στα ράφια των καταστημάτων λέγοντας ότι δεν θα διαθέτει πλέον τις εν λόγω μάρκες λόγω «απαράδεκτων αυξήσεων» στις τιμές, όπως τις χαρακτήρισε.

«Δεδομένης της έλλειψης συμφωνίας για ένα νέο συμβόλαιο, σταματήσαμε να προμηθεύουμε την Carrefour στο τέλος του έτους, κάτι που γνώριζαν ότι θα μπορούσε να συμβεί. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να συμφωνήσουμε σύντομα στους όρους, ώστε τα προϊόντα μας να μπορέσουν να επιστρέψουν στα ράφια τους για να τα απολαύσουν οι καταναλωτές», ανέφερε η PepsiCo. Απαντώντας η Carrefour ανέφερε: «Εμείς, στον όμιλο Carrefour, λάβαμε αυτή την απόφαση».

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More