Monday, September 16, 2024
Home » Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Επίκεντρο Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ EIMF και WICZ+ Foundation

Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Επίκεντρο Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ EIMF και WICZ+ Foundation

0 comments

Η σύμπραξη των δύο οργανισμών αναμένεται να συμβάλει στη δημιουργία ενός πιο δίκαιου και ισόνομου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Στα γραφεία του European Institute of Management and Finance (EIMF) υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ τουEIMF και του WICZ+ Foundation. Το Μνημόνιο έχει στόχο τη δημιουργία πλαισίου συνεργασίας σε θέματα προώθησης και στήριξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με έμφαση στην έμφυλη ισότητα και τη διασφάλιση ενός πλουραλιστικού περιβάλλοντος στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Πρωταρχικός στόχος των δύο οργανισμών είναι η προβολή προτύπων ισότητας των φύλων και η προώθηση της ισόρροπης συμμετοχής τους. Μέσω του Μνημονίου επιδιώκεται η δημιουργία μιας ισότιμης, ισόνομης και συμπεριληπτικής εργασιακής κουλτούρας, η οποία δεν αποτελεί μόνο ηθική υποχρέωση, αλλά και επιχειρηματική αναγκαιότητα.

Συγκεκριμένα, το Μνημόνιο μεταξύ EIMF και WICZ+ Foundation προνοεί:

  • Συνεργασία σε ερευνητικά έργα.
  • Οργάνωση και συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια, σεμινάρια και συνέδρια.
  • Ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειρογνωμοσύνης για την υποστήριξη της ανάπτυξης στρατηγικής και πολιτικών.
  • Ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω κοινών εκστρατειών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων προβολής.

Η σύμπραξη του EIMF και του WICZ+ Foundation αναμένεται να φέρει σημαντικά αποτελέσματα και να συμβάλει στη δημιουργία ενός πιο δίκαιου και ισότιμου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Οι δύο οργανισμοί δεσμεύονται να εργαστούν από κοινού για την προώθηση και στήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την υποστήριξη της ποικιλομορφίας και της συμπερίληψης σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής ζωής.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More