Thursday, August 1, 2024
Home » Τέλη Μαρτίου θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό ΙΧ

Τέλη Μαρτίου θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό ΙΧ

0 comment

Η κινεζική εταιρεία κινητών τηλεφώνων Xiaomi ανακοίνωσε χθες ότι θα παρουσιάσει και θα αρχίσει να πουλά από τις 28 Μαρτίου το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την εταιρεία, το ηλεκτρικό όχημα, γνωστό ως SU7, θα αρχίζει να παραδίδεται πολύ σύντομα, αμέσως μόλις παρουσιαστεί, σύμφωνα με το CNBC. Επίσης αναφέρεται πως η εταιρεία ανοίγει λίστα αναμονής σε 29 πόλεις της Κίνας.

Η Xiaomi είχε ανακοινώσει τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του οχήματος στα τέλη Δεκεμβρίου του 2023, αλλά δεν είχε αναφέρει τιμή ή συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης. Η εταιρεία παρουσίασε το αυτοκίνητο στο διεθνές κοινό για πρώτη φορά στην έκθεση Mobile World Congress Barcelona. Σύμφωνα με στελέχη της θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλα δύο ή τρία χρόνια πριν η Xiaomi ξεκινήσει να πουλά το όχημα στο εξωτερικό. Το αυτοκίνητο τύπου σεντάν αναμένεται μεταξύ άλλων να αξιοποιήσει το κοινό λειτουργικό του σύστημα με τα κινητά τηλέφωνα της εταιρείας.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More