Friday, September 20, 2024
Home » Σωρεία τροπολογιών σήμερα στην Ολομέλεια για τις εκποιήσεις

Σωρεία τροπολογιών σήμερα στην Ολομέλεια για τις εκποιήσεις

0 comments

Σωρεία τροπολογιών σήμερα στην Ολομέλεια για τις εκποιήσεις

Τελειώνουν τα ψέματα όσον αφορά το πλαίσιο των εκποιήσεων. Μετά από την καταψήφιση του Ιουλίου και αφού ακολούθησαν συζητήσεις επί συζητήσεων, σήμερα το αναθεωρημένο νομοσχέδιο οδηγείται προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής.

Παρ΄ όλα αυτά ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι τελικά η έκβαση, καθώς αναμένεται να κατατεθεί σειρά τροπολογιών από διάφορα κόμματα συμπεριλαμβανομένων αυτά της συμπολίτευσης. Κάτι που ανησυχεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γκουτέρες: Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για λύση του Κυπριακού στη…

Αυτοκίνητο πήρε σβάρνα καλώδια της ΑΗΚ και βύθισε περιοχές της…

ΥΠΟΙΚ: Δύο μέτρα για συγκράτηση του κρατικού μισθολογίου

«Παρακολουθώ τη συζήτηση που γίνεται, τις δηλώσεις από πλευράς κομμάτων. Ελπίζω να προκύψει ένα αποτέλεσμα που θα με οδηγήσει να υπογράψω τον σχετικό νόμο που θα ψηφιστεί. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορώ να υπογράψω κάτι το οποίο θα βάλει σε κίνδυνο την οικονομία της χώρας«, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Ως αλαλούμ χαρακτηρίζει την κατάσταση όπως διαμορφώνεται ο ΔΗΣΥ, καλώντας όλους να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και να τα βρουν μεταξύ τους.

«Όλα αυτά τεκταίνονται λόγω της αδυναμίας συνεννόησης μεταξύ κυβέρνησης και συμπολιτευόμενων κομμάτων αλλά και των συμπολιτευόμενων κομμάτων μεταξύ τους. Και δεν είναι μόνο αυτά. Ακόμη και τώρα, τελευταίες ώρες, κατατίθενται τροπολογίες με τις οποίες διαφωνεί η κυβέρνηση», ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

Με την Αννίτα Δημητρίου να ξεκαθαρίζει πως ο ΔΗΣΥ θα καταψηφίσει τροπολογίες και προτάσεις με τις οποίες διαφωνούν οι αρμόδιοι θεσμοί, δηλαδή το Υπουργείο Οικονομικών και η Κεντρική Τράπεζα.

Δείτε το ρεπορτάζ του Παύλου Πήττα:

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More