Monday, September 9, 2024
Home » Συνεχείς πτήσεις από Ρωσία προς Κύπρο μέχρι το φθινόπωρο

Συνεχείς πτήσεις από Ρωσία προς Κύπρο μέχρι το φθινόπωρο

0 comments

Εκτιμήσεις για αυξημένη ροή τουριστών από τη Ρωσία στην Κύπρο καταγράφονται σε Μέσα Ενημέρωσης της αχανούς χώρας.

Είναι ενδεικτικά τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία Russian Express και αναδημοσιεύονται σε αριθμό ενημερωτικών ιστοσελίδων που ασχολούνται με τον κλάδο του τουρισμού. Ο εν λόγω οργανισμός με βάση τα δεδομένα που έχει ενώπιόν του προβλέπει ότι τουλάχιστον μέσω των δικών του κρατήσεων θα έρθουν στην Κύπρο για διακοπές πέραν των 5.000 Ρώσων πολιτών.

Η γενική διευθύντρια της Russian Express, Άννα Φιλατόφσκαγια, σε σχετικό ρεπορτάζ (rata news) αναφέρεται στα δεδομένα, σημειώνοντας πως στην παρούσα φάση εκτελούνται δυο πτήσεις εβδομαδιαίως προς την Κύπρο μέσω των διευθετήσεων της εταιρείας της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε η ροή τουριστών από τη Ρωσία θα συνεχιστεί και το φθινόπωρο. «Οι κρατήσεις είναι για όλη την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ αρκετές αιτήσεις έχουν ήδη γίνει για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο» ήταν η χαρακτηριστική της τοποθέτηση.

Σύμφωνα πάντα με την Φιλατόφσκαγια σε σχέση με το περασμένο έτος, το 2023, το ενδιαφέρον Ρώσων για να κάνουν διακοπές στην Κύπρο είναι αισθητά αυξημένο. Να σημειωθεί ότι η Russian Express για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διευθετεί τα ταξίδια Ρώσων για το νησί μας μέσω του αερομεταφορέα Jazeera Airways.

Η γενική διευθύντρια του εν λόγω τουριστικού πρακτορείου αναφέρει σχετικά: «Αναμένουμε να δουλέψουμε επιτυχώς κατά την καλοκαιρινή περίοδο, στέλνοντας περίπου πέντε χιλιάδες τουρίστες στην Κύπρο – περισσότερους από το καλοκαίρι του 2023. Ανάμεσά τους θα υπάρχουν πολλοί επαναλαμβανόμενοι πελάτες, και αυτός είναι ο κύριος δείκτης της εμπιστοσύνης των Ρώσων στο πρόγραμμα πτήσεών μας προς το νησί». Η Άννα Φιλατόφσκαγια προσθέτει ότι η έκδοση βίζας για Ρώσους που ταξιδεύουν στην Κύπρο, δεν είναι καθόλου χρονοβόρα.

Να σημειωθεί ότι πέρσι η Κύπρος είχε 65.000 τουρίστες από τη Ρωσία, ενώ μέχρι και το τέλος Ιουνίου έχουν έρθει στο νησί μας από τη συγκεκριμένη χώρα περί τους 20.000 τουρίστες.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More