Monday, September 9, 2024
Home » Συνεργασία ΚΕΒΕ με Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό επιμελητήριο

Συνεργασία ΚΕΒΕ με Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό επιμελητήριο

0 comments

To ΚΕΒΕ προχώρησε στην υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το Ελληνό-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με σκοπό τη στενότερη συνεργασία των δύο Επιμελητηρίων προς όφελος των μελών, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις διεθνείς διασυνδέσεις των δύο Οργανισμών.

Το Ελληνό-Γερμανικό Επιμελητήριο, με ιστορία 100 χρόνων, παρέχει ένα εκτεταμένο φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων για ανάπτυξη ενδοκρατικών και διακρατικών δράσεων, μέσω ενός Παγκόσμιου Δικτύου Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων με παρουσία σε 93 χώρες και με περισσότερες από 51,000 εταιρείες μέλη παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την είσοδο σε νέες αγορές, εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις διεθνείς εμπορικές πρακτικές και υπηρεσίες διασύνδεσης με επενδυτές και επιχειρηματικούς συνεργάτες.

Στόχος της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της συμμετοχής κυπριακών και ελληνικών επιχειρήσεων σε διεθνείς εκθέσεις και επιχειρηματικές αποστολές που διοργανώνει το Ελληνόγερμανικό Επιμελητήριο. Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την εξωστρέφεια τους, να προωθήσουν τις εξαγωγές τους και να δημιουργήσουν συνεργασίες με εταιρείες του εξωτερικού.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More