Thursday, September 19, 2024
Home » Συνέρχεται η επιτροπή για αξιολόγηση του Εθνικού Κατώτατου Μισθού

Συνέρχεται η επιτροπή για αξιολόγηση του Εθνικού Κατώτατου Μισθού

0 comments

Συνέρχεται η επιτροπή για αξιολόγηση του Εθνικού Κατώτατου Μισθού

Συνέρχεται σήμερα Δευτέρα η επιτροπή για την αξιολόγηση του Εθνικού Κατώτατου Μισθού ενώ για αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί να συνέλθει ξανά το Εργατικό Συμβουλευτικό Σώμα για να συζητήσει το ζήτημα αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ: Πολίτες στην κάμερα του OMEGA ζητούν πάνω από χίλια ευρώ λόγω ακρίβειας – «Άμα θέλει 700 για ένα δυάρι και ένα μονάρι πώς θα ζήσει ο κόσμος;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ: Η απάντηση της ΑΗΚ για τις παράνομες χρεώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ: Στα ύψη το αρνάκι για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

ΕΙΚΟΝΕΣ: Γυναίκα οδηγός αμσφισβητεί ότι έκανε παράβαση που καταγράφηκε από…

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση του Εργατικού Συμβουλευτικού Σώματος την Παρασκευή, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου, είχε αναφέρει ότι υπάρχει συναίνεση μεταξύ των κοινωνικών εταίρων προς την κατεύθυνση της αύξησης του κατώτατου μισθού, αλλά ταυτόχρονα διαπιστώνονται αποκλίσεις σχετικά με το ύψος της.

Σημείωσε ότι ο διάλογος θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών και η Κυβέρνηση, αφού αξιολογήσει όλα τα δεδομένα, θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της εντός της εβδομάδας, με τους επηρεαζόμενους εργαζομένους από το νέο διάταγμα να υπολογίζονται σε περίπου 25 χιλιάδες.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More