Friday, September 20, 2024
Home » Στόχος η βελτίωση της αξιοπιστίας

Στόχος η βελτίωση της αξιοπιστίας

0 comments

Η βελτίωση της αξιοπιστίας των δρομολογίων, που σημαίνει τα προϊόντα που μεταφέρουν τα πλοία τους με τα containers να έρχονται στην ώρα τους στα λιμάνια και τους πελάτες τους, είναι στόχος της συμφωνίας της δανέζικης Maersk με τη γερμανική Hapag-Lloyd που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2025.

Η δεύτερη και η πέμπτη στον κόσμο ναυτιλιακές εταιρείες ανακοίνωσαν τη συνεργασία με την επωνυμία Gemini Cooperation που αφορά κοινά δρομολόγια σε 26 θαλάσσιες διαδρομές, μεταξύ των οποίων και Ασίας-Μεσογείου, με έναν στόλο 290 πλοίων μεταφορικής ικανότητας 3,4 εκατ. teu, στον οποίο κατά 60% θα συμμετέχουν πλοία της Maersk και κατά 40% της Hapag-Lloyd.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο δίκτυο μεταφοράς το οποίο θα είναι στενά συνδεδεμένο με τις επιχειρήσεις στην ενδοχώρα» δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Maersk, Johan Sigsgaard, και πρόσθεσε ότι «εργαζόμαστε για ένα δίκτυο μεταφοράς που μπορεί να προσφέρει πάνω από 90% αξιοπιστία».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Hapag-Lloyd, Rolf Habben Jansen, δήλωσε ότι η εταιρεία του θα προβεί σε αλλαγές για να βελτιώσει την αξιοπιστία. «Πιστεύουμε ότι ο στόχος να φτάσουμε τον βαθμό αξιοπιστίας στο 90% είναι εφικτός» πρόσθεσε και ανέφερε ότι θα διαμορφωθεί ένα λίγο διαφορετικό δίκτυο που θα περιλαμβάνει μικρότερο αριθμό λιμανιών και θα δίνει βάρος στους σταθμούς-«κορμούς» (hub) του δικτύου.

TaNea.gr

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More