Tuesday, September 17, 2024
Home » Στροφή και στα κυπριακά ξενοδοχειακά ακίνητα για την ελληνική Trastor

Στροφή και στα κυπριακά ξενοδοχειακά ακίνητα για την ελληνική Trastor

0 comments

Την προσθήκη ενός ακόμα “πυλώνα” ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου των ακινήτων της δρομολογεί η διοίκηση της Trastor.

Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται η είσοδος και στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, με “όχημα” τη νέα θυγατρική που έχει δημιουργηθεί στην Κύπρο. Αυτήν την περίοδο, προχωρούν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση ξενοδοχειακώνακινήτων, με τη μέθοδο του sale & leaseback. Με δεδομένο ότι το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την απευθείας λειτουργία ακινήτων τουριστικού χαρακτήρα από τις ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία), η Trastor θα προχωρήσει στην απόκτηση κι επαναμίσθωση ξενοδοχείων, κάτι που έπραξε πρόσφατα και η Premia Properties, που επίσης τοποθετήθηκε στον τομέα των ξενοδοχείων.

Με μετοχικό κεφάλαιο ύψους 33 εκατ. ευρώ, είναι επίσης εμφανές ότι η στόχευση της Trastor στην κυπριακή αγορά ακινήτων αφορά σε ξενοδοχεία μεγάλης επιφάνειας και υψηλής πολυτέλειας, τα οποία άλλωστε αφθονούν και προσφέρουν και σημαντικές προοπτικές εσόδων και μελλοντικών υπεραξιών.

Με βάση τον στρατηγικό σχεδιασμό της Trastor

Διαβάστε ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ στο incyprusproperty.com

Capital.gr/ Νίκος Ρουσάνογλου

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More