Monday, September 16, 2024
Home » Στα δικαστήρια η ΕΤΥΦΑ εναντίον της κινεζικής CPP για το τερματικό

Στα δικαστήρια η ΕΤΥΦΑ εναντίον της κινεζικής CPP για το τερματικό

0 comments

Τερματίζει τη σύμβαση και καταγγέλλει την Κινεζική Κοινοπραξία και τα μέλη της ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών και άλλων σωμάτων, για το τερματικό στο Βασιλικό, η Εταιρεία Υποδομών Φυσικού Αερίου (ΕΤΥΦΑ).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, “παρότι καταβάλαμε κάθε προσπάθεια διάσωσης της σχετικής συνεργασίας παρέχοντας πλειάδα εναλλακτικών λύσεων στην Κοινοπραξία ώστε να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση του έργου, η σωρεία παραβάσεων ουσιωδών όρων της Σύμβασης από την Κινεζική Κοινοπραξία αλλά και οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και αστοχίες τους, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο πλέον στηνΕΤΥΦΑ παρά να τερματίσει την Σύμβαση αυτή και να καταγγείλει την Κινεζική Κοινοπραξία και τα μέλη της για τις παραβάσεις αυτές ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών και άλλων σωμάτων”.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι υποψίες μας ότι η εν λόγω Κοινοπραξία όχι μόνο δεν θέλει αλλά και δεν μπορεί να αποπερατώσει το έργο που ανέλαβε και πληρώθηκε για να εκτελέσει, σημειώνει, προσθέτοντας ότι θα πράξει κάθε τι δυνατόν για την ολοκλήρωση του έργου καθώς και την αποζημίωση για κάθε βλάβη ή ζημία θα υποστεί.

“Παρακολουθούμε με θλίψη όλες αυτές τις προηγούμενες εβδομάδες την συστηματική τακτική της CMC Limited, εκπροσώπων της Κοινοπραξίας που ανέλαβε το έργο στο Βασιλικό, να αποπροσανατολίσουν από τις τεράστιες ευθύνες τους για την μη ολοκλήρωση του Έργου. Αποκορύφωμα των απέλπιδων προσπαθειών τους για απόσειση των ευθυνών τους αποτελεί η σημερινή απόπειρα της εταιρείας αυτής να τερματίσει την σχετική Δημόσια Σύμβαση για λογαριασμό της Κοινοπραξίας” προσθέτει η Εταιρεία.

Δυστυχώς, αναφέρει η ΕΤΥΦΑ, “επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι υποψίες μας ότι η εν λόγω Κοινοπραξία όχι μόνο δεν θέλει αλλά και δεν μπορεί να αποπερατώσει το έργο που ανέλαβε και πληρώθηκε για να εκτελέσει”. Η ΕΤΥΦΑ αναφέρει ότι θα πράξει κάθε τι δυνατόν για την ολοκλήρωση του έργου καθώς και την αποζημίωση για κάθε βλάβη ή ζημία θα υποστεί ως αποτέλεσμα της πλήρους αποτυχίας της Κινεζικής Κοινοπραξίας για ολοκλήρωση του Έργου.

ΚΥΠΕ

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More