Monday, September 9, 2024
Home » Σε υψηλό 18μήνου το Bitcoin

Σε υψηλό 18μήνου το Bitcoin

0 comments

Η τιμή του Bitcoin υπερέβη τα 43.000 δολάρια για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2022 από τη συντριβή του Terra. Το Ether διαπραγματευόταν στα 2.240 δολάρια. Η τιμή του μεγαλύτερου και παλαιότερου κρυπτονομίσματος στον κόσμο έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, κυρίως λόγω ελπίδων ότι μπορεί να εγκριθεί διαπραγματευόμενο αμοιβαίο κεφάλαιο Bitcoin (ETF) σε κρυπτονομίσματα.

Χάκερ έκλεψαν

3 δισ. δολ.

Η συνδεδεμένη με τη Βόρεια Κορέα οργάνωση χάκερ Lazarus Group έχει κλέψει 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονομίσματα τα τελευταία έξι χρόνια, σύμφωνα με έκθεση της εταιρείας κυβερνοασφάλειας Recorded Future. Η έκθεση αποκαλύπτει ότι μόνο το 2022 η ομάδα λεηλάτησε 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονομίσματα, πιθανόν για να χρηματοδοτήσει τη Βόρεια Κορέα.

Η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων Blockchain Chainalysis αναφέρει ότι από αυτό το σύνολο, 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια κλάπηκαν από πλατφόρμες αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Ερχεται

το ψηφιακό ρούβλι

Η κυκλοφορία του ρωσικού ψηφιακού ρουβλίου (CBDC) θα πυροδοτήσει τις «μεγαλύτερες νομισματικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα από τη δεκαετία του 1990», αναφέρει εγχώρια έκθεση.

Σύμφωνα με την ProGorod, το CBDC της Ρωσίας θα είναι το μεγαλύτερο γεγονός στην οικονομική ιστορία του έθνους από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης και μετά. Το πιλοτικό ψηφιακό ρούβλι άρχισε να δοκιμάζεται τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους σε 11 πόλεις σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων της Μόσχας και του Εκατερίνμπουργκ.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More