Friday, September 20, 2024
Home » Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αεροδρόμιο της Ολλανδίας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αεροδρόμιο της Ολλανδίας

0 comments

Διακοπές δικτύου έπληξαν περιφερειακό αεροδρόμιο και πολλές δημόσιες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της ακτοφυλακής και της στρατιωτικής αστυνομίας στην Ολλανδία την Τετάρτη, χωρίς να υπάρχουν άμεσες ενδείξεις για την αιτία.

Τα αεροπλάνα καθηλώθηκαν στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν στα νοτιοανατολικά της χώρας, το οποίο συνήθως μεταφέρει επιβάτες σε 30 διεθνείς προορισμούς.

«Λόγω διακοπής του δικτύου, δεν είναι δυνατή η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν. Δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα επιλυθεί η κατάσταση», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου.

Το κύριο αεροδρόμιο της χώρας, το Schiphol κοντά στο Άμστερνταμ, που είναι σημαντικός ευρωπαϊκός κόμβος, δεν φαίνεται να επηρεάζεται.

Η ακτοφυλακή ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ήταν «απρόσιτη» η πρόσβαση λόγω της διακοπής, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ασυρμάτου. Κάλεσε τους πολίτες που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης να καλέσουν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

Το κέντρο επικοινωνίας της στρατιωτικής αστυνομίας δεν ήταν επίσης προσβάσιμο, ανέφεραν οι αρχές ενώ θέματα δημιουργούνται και στα ραντεβού για εμβολιασμούς.

Τον περασμένο μήνα, οι αεροπορικές εταιρείες, οι τράπεζες και τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως βυθίστηκαν στο χάος εξαιτίας τεχνικής βλάβης που προκάλεσε έναλογισμικό κυβερνοασφάλειας.

ΚΥΠΕ

Πηγή: philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More