Tuesday, September 17, 2024
Home » Σε διαδικασία αξιολόγησης το ΥΠΟΙΚ για τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας

Σε διαδικασία αξιολόγησης το ΥΠΟΙΚ για τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας

0 comments

Σε διαδικασία αξιολόγησης το ΥΠΟΙΚ για τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας

Σε διαδικασία αξιολόγησης βρίσκεται το Υπουργείο Οικονομικών σε ότι αφορά τα μέτρα στήριξης των πολιτών για αντιμετώπιση της ακρίβειας, όπως δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Παρακολουθούμε εξελίξεις με τις τιμές καυσίμων και θα υπάρξει σχετική πρόταση στο υπουργικό συμβούλιο», είπε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Κεραυνός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός σε νέο θανατηφόρο ο Πανίκος Φιλίππου – Χτύπησε…

Σύλληψη ατόμων για αρχαιοκαπηλία στα κατεχόμενα

«Βλέπει και Ερντογάν εκτός από Φιντάν στην Άγκυρα η Μαρία…

Ο ΥΠΟΙΚ σημείωσε ότι «αυτή η διαδικασία είναι συνεχής, διότι οι οικονομικές συγκυρίες που περνούμε χαρακτηρίζονται συνεχώς από πληθωριστικές πιέσεις».

«Επομένως συνεχώς μας απασχολεί το θέμα και όπως είπα αξιολογούμε τα υφιστάμενα μέτρα, κάποια από τα οποία λήγουν μέχρι το τέλος του μήνα και έγκαιρα το ΥΠΟΙΚ θα υποβάλει σχετική στο Υπουργικό Συμβούλιο», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος του μήνα λήγει το μέτρο της επιδότησης του ηλεκτρικού ρεύματος που είχε ανακοινωθεί στις 19 Οκτωβρίου, συνολικού αντικτύπου €45 εκατ.

Χθες, είχε γίνει γνωστό από τον κυβερνητικό εκπρόσωπος, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, ότι έχουν δοθεί οδηγίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Υπουργείο Οικονομικών όπως αξιολογηθούν τα υφιστάμενα μέτρα στήριξης προς την κοινωνία τα οποία είχαν ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα και πριν τη λήξη της εφαρμογής τους να ληφθεί η όποια απόφαση».

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More