Monday, September 16, 2024
Home » Ρίχνοντας μια ματιά στον καινοτόμο 5ον όροφο του Neocleous Tower

Ρίχνοντας μια ματιά στον καινοτόμο 5ον όροφο του Neocleous Tower

0 comments

Μια καθηλωτική εικονική περιήγησηπροσκαλεί τους υποψήφιους ενοικιαστές να γνωρίσουν τον πρωτοποριακό 5ον όροφο του εντυπωσιακού νέου επιχειρηματικού κέντρου της Λεμεσού

Το Neocleous Tower είναι ένα σύγχρονο, βιώσιμο κτίριο γραφείων στο κέντρο της Λεμεσού, το οποίο καλωσορίζει τις εταιρείες για να γνωρίσουν το μέλλον της αριστείας στο εργασιακό περιβάλλον. Επαναπροσδιορίζοντας τα πρότυπα για τα εμπορικά ακίνητα στην Κύπρο με επίκεντρο το περιβάλλον, ο πύργος προσφέρει ένα οικολογικό, τεχνολογικά προσανατολισμένο και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, το οποίο προάγει την επιτυχία, τη συνεργασία και την ευημερία των εργαζομένων.

Ο πύργος απευθύνει πρόσκληση στους υποψήφιους ενοικιαστές να εξερευνήσουν τον ξεχωριστό πολυλειτουργικό χώρο του 5ου ορόφου μέσω μιας εντυπωσιακής εικονικής περιήγησης. Αυτή η πρωτοποριακή οπτική εμπειρία επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να εισέλθουν στον κοινόχρηστο χώρο υψηλών προδιαγραφών σαν να ήταν αυτοπροσώπως, παρέχοντας την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις premium προσφορές από την άνεση οποιασδήποτε τοποθεσίας. Οι θεατές θα μεταφερθούν σε ένα υψηλής ποιότητας ταξίδι 360° γύρω από τον όροφο, παρουσιάζοντας τους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τους επιμελώς σχεδιασμένους χώρους.

Η ξενάγηση έχει ως στόχο να προσφέρει μια γεύση από το εξαιρετικό έργο της γνωστής εταιρείας σχεδιασμού Side to Side – των οραματιστών πίσω από τους εσωτερικούς χώρους πέντε αστέρων αυτού του μοναδικού χώρου. Η μοναδική ιδέα για τον 5ον όροφο – που συνδυάζει τις λειτουργικές απαιτήσεις με υψηλής αισθητικής και πολυτελή στοιχεία σχεδιασμού – αναδεικνύεται στην εικονική περιήγηση. Το όραμά τους εμπνεύστηκε από την αρχιτεκτονική του πύργου και το αστικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα έναν ξεχωριστό σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει το συνολικό ύφος και την ταυτότητα του έργου.

“Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια φιλόξενη και άνετη ατμόσφαιρα, που θα χαρακτηρίζεται από μοντέρνα κομψότητα και θα απευθύνεται σε μια απαιτητική πελατεία, ενώ θα προάγει την κοινωνική αλληλεπίδραση, τη χαλάρωση και την παραγωγικότητα”, δήλωσε ο Κυριάκος Κούσιος, συνιδρυτής του Side to Side. “Η επιθυμητή εμπειρία για τους χρήστες εντός του χώρου είναι να αισθάνονται άνετα, εμπνευσμένοι και συνδεδεμένοι”.

Η εικονική περιήγηση δείχνει τα σύγχρονα στοιχεία του ορόφου, τις καθαρές γραμμές και τα εκλεπτυσμένα τελειώματα, τα οποία συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια κομψή και διακριτική αισθητική. Τα φυτά, τα υδάτινα στοιχεία και το φυσικό φως ενσωματώνονται απρόσκοπτα για να δημιουργήσουν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και να προωθήσουν την αίσθηση ευεξίας, παραγωγικότητας και δημιουργικότητας.

Η χρωματική παλέτα επικεντρώνεται σε ζεστές, γήινες αποχρώσεις, συνδυάζοντας φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας, όπως τα καλύτερα ξύλα, μάρμαρο, μέταλλα, μπρούντζο και αλουμίνιο. Τα άνετα, αλλά πολυλειτουργικά έπιπλα ενισχύουν τη δυναμική φύση του χώρου, διευκολύνοντας την εύκολη αναδιαμόρφωση και εξυπηρετώντας πολλαπλούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο (ottoman storage), και πτυσσόμενα τραπέζια ή μετατρέψιμες επιλογές καθισμάτων για τη βελτιστοποίηση της χρήσης ολόκληρου του δαπέδου. Εν τω μεταξύ, οι ρυθμιζόμενοι εργονομικοί σταθμοί εργασίας υποστηρίζουν τη σωματική ευεξία, μειώνουν την ταλαιπωρία και ενισχύουν την παραγωγικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με γραφεία προς ενοικίαση, επικοινωνήστε μαζί μας στο:

+357 25 268600

[email protected]

www.neocleoustower.com

5th Floor

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More