Monday, September 16, 2024
Home » Ράλι για το bitcoin, ξεπέρασε τα $71.000

Ράλι για το bitcoin, ξεπέρασε τα $71.000

0 comments

Το bitcoin ξεπέρασε τα 71.000 δολάρια για πρώτη φορά στην ιστορία, καταγράφοντας άνοδο για έκτη συνεχόμενη ημέρα και ανεβάζοντας το φετινό ράλι σε σχεδόν 70%. Μικρότερα κρυπτονομίσματα, όπως ether, solana και avalanche, επίσης ενισχύθηκαν. Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο ξεπέρασε τo προηγούμενο ρεκόρ του Νοεμβρίου 2021, όταν έφτασε τότε στα 69.000 δολάρια. Το ενδιαφέρον των επενδυτών έχει αυξηθεί από τότε που η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ ενέκρινε αμοιβαία κεφάλαια που υποστηρίζονται και από bitcoin.

Φθηνότερα

τα ηλεκτρικά ΙΧ

Στα επόμενα τρία χρόνια τα ηλεκτρικά οχήματα θα είναι φθηνότερα από τα παρόμοια σε μέγεθος συμβατικά αυτοκίνητα λόγω βελτιωμένων μεθόδων κατασκευής. Ομως αυτό το όφελος μπορεί να εξανεμιστεί από τις επισκευές μετά από ατύχημα, οι οποίες θα είναι ακριβότερες. Αυτή είναι η νέα πρόβλεψη της αμερικάνικης εταιρείας ερευνών αγοράς Gartner, ενώ επίσης θεωρεί ότι έως το 2027 το 15% των εταιρειών που ασχολούνται με την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα εξαγοραστεί ή θα χρεοκοπήσει.

«Θα πρέπει

να χρεοκοπήσουν»

Αν χρειάζεται, ας χρεοκοπήσουν φέρεται να είπε ο υπουργός Στέγασης και Αστικής Αγροτικής Ανάπτυξης της Κίνας, Νι Χονγκ αναφερόμενος σε κατασκευαστικές εταιρείες που πλήττονται από συσσωρευμένα χρέη. Οπως φέρεται να είπε ο αρμόδιος κινέζος υπουργός, «για εταιρείες ακινήτων που είναι σοβαρά αφερέγγυες και δεν μπορούν πια να λειτουργήσουν, αυτές που πρέπει να πτωχεύσουν θα πρέπει να χρεοκοπήσουν ή να αναδιαρθρωθούν, σύμφωνα με τον νόμο και τις αρχές της αγοράς», αναφέρει το CNBC.

Πτώση μετοχών

για την Elliott

Η Elliott Investment Management αποσύρεται από πιθανή εξαγορά της Currys, προκαλώντας πτώση των μετοχών της βρετανικής εταιρείας λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών. Η εξέλιξη μπορεί να ανοίξει το έδαφος για την υποβολή πιθανής προσφοράς από την κινεζική JD.com. Η αμερικανική επενδυτική εταιρεία δήλωσε ότι ύστερα από πολλαπλές προσπάθειες να συνεργαστεί με το διοικητικό συμβούλιο της Currys, οι οποίες απορρίφθηκαν όλες, δεν διέθετε τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να υποβάλει νέα προσφορά.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More