Wednesday, October 16, 2024
Home » Πρόταση από Χονγκ Κονγκ για το ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό

Πρόταση από Χονγκ Κονγκ για το ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό

0 comments

Την πρόθεσή για διενέργεια προαιρετικήςδημόσιας πρότασης εξαγοράς μέχρι και του 100% τoυ κεφαλαίου της εταιρείας Αναπτύξεως Αγρός, με ελάχιστο ποσοστό το 76%, ανακοίνωσε επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ.

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου , ο επιχειρηματίας Balram Chainrai από το Χονγκ Κονγκ ενδιαφέρεται για επενδύσεις σε ακίνητα και ξενοδοχεία, έχει προσεγγίσει το ΔΣ της υπό εξαγορά εταιρείας και μεγαλομετόχους για προκαταρτική συζήτησή ή και διαπραγμάτευση της πρότασής του που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε δημόσια πρόταση εξαγοράς της κυπριακής εταιρείας.

Το σύνολο των εκδομένων μετοχών της υπό εξαγορά εταιρείας ανέρχεται σε 3,590,215 μετοχές ονομαστικής αξίας €1,71 ανά μετοχή.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως η υποβολή θα εξαρτηθεί από τη λήψη αμετάκλητων δεσμεύσεων από μεγαλομετόχους της εταιρείας τέτοιου ποσοστού που να εξασφαλίζει στον επιχειρηματία ποσοστό 76% και τη διενέργεια, νομικού, οικονομικού και τεχνικού ελέγχου. Η όλη πρόταση δεν θα ξεπεράσει τις 30 μέρες.

Το ύψος της σκοπούμενης αντιπαροχής που θα προσφερθεί από τον επενδυτή θα ανέρχεται σε €12,6 εκατ. ή €3,50 ανά μετοχή πληρωτέα σε μετρητά και αποτελεί premium 186,9% από την τελευταία τιμή διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρείας . Επισημαίνεται ωστόσο ότι η σκοπούμενη αντιπαροχή μπορεί να τροποποιηθεί με την ολοκλήρωση των ελέγχων.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More