Friday, September 20, 2024
Home » Προχωρά ο σχεδιασμός για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2025

Προχωρά ο σχεδιασμός για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2025

0 comments

Η δεύτερη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα για το κρατικό προϋπολογισμό του 2025 στην οποία προήδρευσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μετά τη συνεδρίαση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, είπε ότι «ολοκληρώθηκε η δεύτερη ειδική συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, με στόχο τον συντονισμό για την ετοιμασία, τον καταρτισμό του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2025.

Όπως αναφέρθηκε κατά την πρώτη συνεδρίαση, στόχος είναι ο δεύτερος ετήσιος κρατικός προϋπολογισμός να καταγράφει, να αποτυπώνει με σαφήνεια το όραμα, αλλά και το στίγμα του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Έχει γίνει μια εκτενής συζήτηση για τα Υπουργεία που παρουσίασαν σήμερα τις εμβληματικές τους δράσεις που θα εντάξουν σε αυτό τον κρατικό προϋπολογισμό, σε αυτόν τον επίσης πλεονασματικό κρατικό προϋπολογισμό. Στη συνέχεια θα ολοκληρωθεί αυτός ο καταρτισμός από το κάθε Υπουργείο για να μπορέσει να ετοιμαστεί ο κρατικός προϋπολογισμός που θα κατατεθεί σύμφωνα με τις διαδικασίες τον Σεπτέμβριο 2025 και θα συνεχίσει η διαδικασία.

Όπως έγινε και την προηγούμενη χρονιά, έτσι και φέτος, το κάθε Υπουργείο θα παρουσιάσει τα προγράμματα δράσης του. Θα δημοσιοποιηθούν αυτά τα προγράμματα δράσης για τους συμπολίτες, όπως επίσης και στις αρχές του 2025, οΠρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση τις δράσεις που θα υλοποιηθούν εντός του 2025».

philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More