Thursday, September 19, 2024
Home » Προσφυγή κατά του προστίμου

Προσφυγή κατά του προστίμου

0 comments

Στην άσκηση ένδικων μέσων κατά του προστίμου που επιβλήθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης ύστερα από έλεγχο της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) προχώρησε η εταιρεία Leroy Merlin. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας ο έλεγχος έγινε σε ανενεργή ιστοσελίδα (landing page) του ηλεκτρονικού καταστήματος www.leroymerlin.gr και το πρόστιμο επεβλήθη για επικαλούμενη πώληση προϊόντων υπό καθεστώς μείωσης τιμής, χωρίς να περιλαμβάνεται η πληροφορία της τιμής πώλησης πριν και μετά την εφαρμογή της μείωσης τιμής.

Καμπάνια

Οπως αναφέρει η εταιρεία, πρόκειται για ιστοσελίδα που, όπως συμβαίνει κατά κόρον στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αφορούσε συγκεκριμένη καμπάνια και είχε πάψει (προ ετών) να είναι ενεργή αμέσως μετά τη λήξη της. Δεν ήταν καν προσβάσιμη μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Leroy Merlin. Εμεινε στο αρχείο των παγκόσμιων μηχανών αναζήτησης, με μηδενική επισκεψιμότητα (όπως προκύπτει από στοιχεία της Google), μαζί με χιλιάδες τέτοιες ανενεργές καμπάνιες που, επίσης, έχουν λήξει.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More