Monday, September 9, 2024
Home » Προειδοποιήσεις για το νόμισμα Tether

Προειδοποιήσεις για το νόμισμα Tether

0 comments

Το Tether, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, έχει αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες μεθόδους πληρωμής για ξέπλυμα χρήματος από επιτήδειους που δραστηριοποιούνται στη Νοτιοανατολική Ασία, προειδοποίησε ο ΟΗΕ. Το νόμισμα Tether βρίσκεται στο επίκεντρο αναπτυσσόμενου κλάδου απατών τόσο από μεμονωμένα άτομα ή μικρές οργανωμένες ομάδες όσο και από το οργανωμένο έγκλημα, αναφέρει ο ΟΗΕ.

Σερί απωλειών

για το Bitcoin

Το Bitcoin σημείωσε το χειρότερο σερί εδώ και έναν μήνα αφότου η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ ενέκρινε τα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (spot ETF) σε Bitcoin. Η τιμή του κρυπτονομίσματος παρέμεινε εξαιρετικά ευμετάβλητη και έφτασε να υποχωρεί από τα 49.000 στα 42.700 δολάρια. Η πρόσφατη πτώση σηματοδότησε το μεγαλύτερο σερί απωλειών για το Bitcoin από τα μέσα Δεκεμβρίου, αφήνοντας τους επενδυτές σε αμηχανία σχετικά με τη βραχυπρόθεσμη κατεύθυνση του κρυπτονομίσματος, αναφέρουν αναλύσεις.

Ασφάλεια λογαριασμών και κεφαλαίων

Το Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων όσον αφορά τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών, διαβεβαιώνει τους χρήστες του στην Ινδία σχετικά με την ασφάλεια των λογαριασμών και των κεφαλαίων τους. Η κίνηση ακολουθεί τη διαγραφή αρκετών μεγάλων παρόχων υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων από το κατάστημα εφαρμογών της Apple, συμπεριλαμβανομένων των Kucoin και OKX. Η Apple είπε ότι η απόφαση ελήφθη ύστερα από ειδοποίηση από το υπουργείο Οικονομικών της Ινδίας σχετικά με κινδύνους που σχετίζονται με νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More