Monday, September 16, 2024
Home » Πλήθος προτάσεων για τις συντάξεις

Πλήθος προτάσεων για τις συντάξεις

0 comments

Τελικά φαίνεται πως είναι και θέμα γοήτρου ποιος θα πάρει τα εύσημα για τις ρυθμίσεις που αφορούν τα συνταξιοδοτικά ωφελήματα των κρατικών αξιωματούχων, παράλληλα με την κατάργηση των πολλαπλών συντάξεων.

Κάτι που, σύμφωνα με τις προηγούμενεςαποφάσεις των δικαστηρίων, δημιουργούσε σκοπέλους στη ρύθμιση του θέματος, καθώς όποια προσπάθεια έγινε στο παρελθόν για την κατάργηση των συντάξεων κρίθηκε αντισυνταγματική, επειδή το Δικαστήριο απεφάνθη πως οι συντάξεις αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του δικαιούχου.

Επίσημη πρώτη τη Δευτέρα της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών μετά τις διακοπές και θα πέσει στα βαθιά, καθώς ενώπιον της θα τεθούν οι έντεκα προτάσεις των κομμάτων που εκκρεμούν στη Βουλή.

Και αυτό την ώρα που η Κυβέρνηση ετοίμασε δύο προσχέδια των νομοσχέδιων τα οποία απέστειλε για νομοτεχνικό έλεγχο στη Νομική Υπηρεσία. Μάλιστα, οι κυβερνητικές προτάσεις είναι σχεδόν πανομοιότυπες, με κάποιες από τις προτάσεις νόμου των κομμάτων που βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό κατατεθειμένες στο Κοινοβούλιο.

Περισσότερα στον έντυπο «Φιλελεύθερο»

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More