Monday, September 9, 2024
Home » Πλήγμα για τη UBS το κόστος ακινήτων

Πλήγμα για τη UBS το κόστος ακινήτων

0 comments

Σημαντικό πλήγμα έχει δεχθεί η UBS από το υψηλό κόστος ακίνητης περιουσίας ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων που συνδέεται με την εξαγορά της Credit Suisse, συμπεριλαμβανομένης της καταγγελίας μισθώσεων σε γραφεία που διατηρούσε η τελευταία. Οπως γράφουν οι «Financial Times», η UBS έχει αρχίσει να μεταφέρει χιλιάδες προσωπικό της Credit Suisse στα δικά της κτίρια. Σύμφωνα με πηγή, την οποία επικαλούνται οι «FT», οι μεγάλες έξτρα δαπάνες δεν συνδέονται μόνο με την πρόωρη καταγγελία των συμβολαίων, αλλά και με την ανακαίνιση γραφείων.

Πετρέλαιο:

στα 100 δολ. το 2024

Οι τιμές του πετρελαίου ενδέχεται να καταγράψουν ακόμα μεγαλύτερη άνοδο, με το αργό να αγγίζει ακόμα και τα $100/βαρέλι το 2024, σύμφωνα με έρευνα από την Goldman Sachs. H τράπεζα προέβλεψε ότι το πετρέλαιο θα μπορούσε να κυμανθεί εντός του εύρους των 70-100 δολαρίων το 2024 λόγω των κινδύνων διαταραχών στην προσφορά μέσα στο νέο έτος. Το Brent κυμάνθηκε στα 84 δολάρια/βαρέλι την περασμένη εβδομάδα.

To καθεστώς

του Γιβραλτάρ

Η συμφωνία για το καθεστώς του βρετανικού εδάφους του Γιβραλτάρ μετά το Brexit εξαρτάται από τη συμφωνία για τη χρήση του αεροδρομίου, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας, Χοσέ Μανουέλ Αλβάρες, σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε χθες. Το καθεστώς του Γιβραλτάρ και ο τρόπος αστυνόμευσης των συνόρων με την Ισπανία αποτελούν σημεία διαμάχης από τότε που η Βρετανία ψήφισε το 2016 υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η ΕΕ πρόκειται να έχουν περαιτέρω συνομιλίες για το θέμα την Τετάρτη.

Πτωτικά η ζήτηση

για ρολόγια

Η μεγάλη ζήτηση για ρολόγια πολυτελείας ενίσχυσαν τις εξαγωγές τους από την Ελβετία στο επίπεδο-ρεκόρ των σχεδόν 25 δισ. φράγκων (28,5 δισεκατομμύρια δολάρια) το 2022. Τώρα, όμως, εμφανίζονται πολλαπλές πιέσεις. Τα υψηλότερα επιτόκια και η ασταθής οικονομική ανάπτυξη είναι εκτός ελέγχου του κλάδου. Για τη βαρύτητα άλλων, εκτιμά το Bloomberg, όπως οι επιθετικές αυξήσεις τιμών και η αυξημένη παραγωγή, φταίει ο ίδιος ο κλάδος. Τελικά όλα όμως πλήττουν την προθυμία των καταναλωτών να ξοδέψουν και οι πωλήσεις πέφτουν.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More