Tuesday, September 17, 2024
Home » Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Η Πληροφορική στην πρώτη γραμμή των επιτυχιών

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Η Πληροφορική στην πρώτη γραμμή των επιτυχιών

0 comments

Η ακαδημαϊκή χρονιά που πέρασε αποτέλεσε ορόσημο για το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, με αξιοσημείωτες επιτυχίες που ενισχύουν το διεθνές κύρος του.

Επιτυχίες των Φοιτητών/τριών

  • Πρόκριση στην Τελική Φάση του Διαγωνισμού ICPC Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος προκρίθηκαν και συμμετείχαν στην τελική φάση του Διεθνούς Διαγωνισμού Προγραμματισμού ICPC (International Collegiate Programming Contest), ενός από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς προγραμματισμού για φοιτητές. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που πανεπιστήμιο από την Κύπρο κατάφερε να εξασφαλίσει συμμετοχή στην τελική φάση του διαγωνισμού.
  • Πρώτη Θέση στον Διαγωνισμό IWLS Programming Contest Series Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου κατέκτησαν την πρώτη θέση στον διεθνή διαγωνισμό IWLS Programming Contest Series, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχεται. Αυτός ο διαγωνισμός επικεντρώνεται στη σύνθεση λογικών κυκλωμάτων και προάγει τη βελτιστοποίηση και την καινοτομία. Οι επιδόσεις των φοιτητών ξεπέρασαν αυτές μεγάλων διεθνών εταιρειών πληροφορικής όπως η Huawei.
  • Νίκες στον Διαγωνισμό MC Olympiad 2023 Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος κέρδισαν τον παγκόσμιο διαγωνισμό μαθηματικών και υπολογιστικής σκέψης MC Olympiad 2023, που διοργανώνεται από το Mathematical Center (MC). Οι νίκες αυτές ενισχύουν την εικόνα του Πανεπιστημίου ως κέντρου τεχνολογικής αριστείας.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More