Wednesday, July 31, 2024
Home » Ο στρατηγικός ρόλος της ναυτιλίας στη «μεγάλη μετάβαση»

Ο στρατηγικός ρόλος της ναυτιλίας στη «μεγάλη μετάβαση»

0 comment

Εντυπωσιακή θα είναι η παρουσία της ελληνικής ναυτιλίας και της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (10-13 Απριλίου). Δεν θα μπορούσε βέβαια να γίνει διαφορετικά και να λείπει από το σημαντικό αυτό Φόρουμ ο πιο εξωστρεφής κλάδος της ελληνικής οικονομίας, που πρωταγωνιστεί διεθνώς εδώ και δεκαετίες. Στην έναρξη των εργασιών του Φόρουμ που φέρει τον τίτλο η «Μεγάλη Μετάβαση», με κεντρικό άξονα των συζητήσεων τις πολύπλευρες μεταβάσεις που σημειώνονται σχεδόν σε κάθε τομέα της σύγχρονης ζωής, θα μιλήσει όπως και πέρυσι η πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Μελίνα Τραυλού, η οποία αναμένεται να αναφερθεί στον στρατηγικό ρόλο της ναυτιλίας στη «μετάβαση» της παγκόσμιας οικονομίας και κοινωνίας.

Συμμετοχές

Επίσης στην ενότητα WORLD & EU ECONOMY και στη συζήτηση με θέμα τη μακροχρόνια συμβολή και τη στρατηγική σημασία της ελληνικής ναυτιλίας στην ελληνική και ευρωπαϊκή οικονομία θα συμμετάσχει ο Ιωάννης Κ. Λύρας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΕ. Στην ίδια ενότητα και με θέμα τον ηγετικό ρόλο της ελληνικής ναυτιλίας θα συμμετάσχει ο Αντώνης Λαιμός, αντιπρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Στην ενότητα SHIPPING και με θέμα τις προοπτικές των νέων ενεργειακών κανονισμών στη ναυτιλία θα συμμετάσχει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γ. Φαφαλιός, γραμματέας της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και πρόεδρος της Intercargo. Στην ενότητα PLANET και με θέμα ένα βιώσιμο πλανήτη θα συμμετάσχουν ο Δημήτρης Γ. Φαφαλιός και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΕ και πρόεδρος της Helmepa Σεμίραμις Παληού. Τέλος, στην ενότητα EDUCATION, στη συζήτηση με θέμα ναυτιλία με επίκεντρο τον άνθρωπο και προοπτικές σταδιοδρομίας θα συμμετάσχει η Κατερίνα Πέππα, γενική διευθύντρια της ΕΕΕ.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More