Thursday, September 19, 2024
Home » Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο.

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο.

0 comments

Τρεις νέοι επιχειρηματίες κάτω των 35 χρόνων, οι οποίοι δημιούργησαν τη δική τους start up επιχείρηση στην Κυπριακή Δημοκρατία, τα τελευταία 5 χρόνια, έλαβαν το συνολικό ποσό των 100,000 ευρώ.

  • Πρώτο βραβείο, ύψους € 50.000, στους Ανδρέα και Χρίστο Νεοφύτου για το “Cito Gourmet Express” https://cito.express/.
  • Δεύτερο βραβείο, ύψους € 30.000, στη Μαρία Λαφαζάνη, για τα «Κλινικά Εργαστήρια Μαρία Λαφαζάνη» https://mlafazanilab.com/.
  • Τρίτο βραβείο, ύψους € 20.000, στο Γιάννη Χριστοδούλου, για την εταιρεία “Topsquare Homes” https://topsquarehomes.com/.

O Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, Δημιουργός και Ιδιοκτήτης της easy family of brands (www.easy.com & www.easyHistory.info) και Ιδρυτής και Πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation (https://steliosfoundation.com.cy/) βράβευσε για δεύτερη φορά τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κύπρο, απονέμοντας τα “Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus 2024”.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 στο Stelios Philanthropic Foundation στην οδό Μάρκου Δράκου 5 στη Λευκωσία, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου προσέφερε συνολικά 100,000 ευρώ στις τρεις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες, οι οποίες και διακρίθηκαν (1ο Βραβείο 50,000€, 2ο Βραβείο 30,000€, 3ο Βραβείο 20,000€).

Τα “Stelios Awards for Young Entrepreneurs” έχουν καταστεί πλέον θεσμός στην Κύπρο, παράλληλα με τα Stelios Bi-Communal Awards, τα οποία επιβραβεύουν τη Δικοινοτική Επιχειρηματική Συνεργασία από το 2009, και στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν συμμετοχή από τις αρχές του νέου έτους.

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου συνεχάρη τους τρεις νικητές μέσω zoom. Το βραβείο στον πρώτο νικητή απένειμε η Πρώτη Κυρία κα Φιλίππα Καρσερά – Χριστοδουλίδη, το 2ο βραβείο απένειμε η κυρία Ρένα Ρουβιθά – Πάνου, Μέλος του ΔΣ του Stelios Philanthropic Foundation με βάση την Κύπρο και το 3ο βραβείο απένειμε ο περσινός νικητής Θεόδωρος Παναγίδης, ιδιοκτήτης του καφεστιατορίου «Σταυρός» στον Πεδουλά, στην παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Toπρώτο βραβείο, ύψους € 50.000, απέσπασαν οι Ανδρέας και Χρίστος Νεοφύτου, ιδιοκτήτες του χώρου εστίασης “Cito Gourmet Express”.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο τους ο Ανδρέας και ο Χρίστος δήλωσαν: «Αυτό το βραβείο αποτελεί ορόσημο στην πορεία μας και λειτουργεί ως σημαντική υπενθύμιση, πως όταν προσπαθείς υπάρχουν και αποτελέσματα. Επίσης, ενδυναμώνει την αποφασιστικότητά μας να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες, να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις και να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, με τρόπους που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην καινοτομία και την αριστεία στον τομέα μας, καθοδηγούμενοι από τις αξίες μας, καθώς και τη δέσμευση μας προς τους πελάτες μας».

Το δεύτερο βραβείο, ύψους € 30.000, απονέμεται στη Μαρία Λαφαζάνη, για τα «Κλινικά Εργαστήρια Μαρία Λαφαζάνη»

«Η απονομή του δεύτερου βραβείου ‘‘Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Cyprus 2024’’, αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα και ευχαριστώ θερμά τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και τους συνεργάτες του ιδρύματος», δήλωσε η Μαρία Λαφαζάνη. «Με αυτή τη διάκριση αναγνωρίζεται η αδιάκοπη προσπάθεια για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, η αφοσίωση στον άνθρωπο και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύουν καθημερινά όλα τα μέλη της επιστημονικής μου ομάδας. Είμαι βέβαιη ότι οι βραβεύσεις νέων ανθρώπων, αλλά και το φιλανθρωπικό έργο του ‘‘Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου’’ που έχει ήδη επεκταθεί σε διάφορους τομείς, θα συνεχιστούν για πολλά ακόμη χρόνια, προς όφελος της κοινωνίας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το τρίτο βραβείο, ύψους € 20.000, απονέμεται στο Γιάννη Χριστοδούλου, για την κατασκευαστική εταιρεία “Topsquare Homes”

Με όραμα τη δημιουργία πρωτοποριακών και καλαίσθητων έργων που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, η Topsquare Homes δραστηριοποιείται στον τομέα Ανάπτυξης Γης και Κατασκευών από το 2022.

Συνδυάζοντας υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονική, αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέρει οικιστικές μονάδες που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο, προάγοντας μια ανώτερη ποιότητα διαβίωσης. Ο Γιάννης Χριστοδούλου ανέφερε ότι: «Ευχαριστούμε θερμά το Stelios Foundation για αυτή την τιμητική διάκριση, η οποία μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε με αφοσίωση και πάθος προς την επίτευξη των στόχων μας».

ΟΣερ Στέλιος Χατζηιωάννου στη διάρκεια της Τελετής Απονομής των Βραβείων δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs καθίστανται πλέον θεσμός στην Κύπρο. Η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς οι νέοι επιχειρηματίες έχουν αγκαλιάσει αυτό το θεσμό, αποστέλλοντας 13 σπουδαίες προτάσεις, οι οποίες κατέστησαν πάρα πολύ δύσκολο το έργο της τελικής επιλογής. Φέτος, επιλέξαμε 3 επιτυχημένες νεοφυείς εταιρείες, οι οποίες εντάσσονται σε τομείς-κλειδιά της κυπριακής οικονομίας, όπως οι τομείς της εστίασης, της υγείας και των κατασκευών. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και τους υποψήφιους! Μάλιστα, καλώ τους υποψήφιους που δεν κέρδισαν φέτος, να υποβάλουν εκ νέου αίτηση και του χρόνου. Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα, αφού η νέα γενιά αποτελεί και το μέλλον της πατρίδας μας».

INFO: SteliosPhilanthropicFoundation

Στόχος του μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος Stelios Philanthropic Foundation είναι η προσφορά στην κοινωνία, η στήριξη φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων στην Κύπρο, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Μονακό, χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου.

Σημαντικές δράσεις του Stelios Philanthropic Foundation, είναι τα Δικοινοτικά Βραβεία Επιχειρηματικής Συνεργασίας και τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας με απονομή χρηματικών επάθλων στους νικητές, η πρωτοβουλία «Φαγητό από Καρδιάς» σε χιλιάδες ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, η οικονομική ενίσχυση ευάλωτων ομάδων και πληγέντων από σοβαρές καταστροφές, η οικονομική αρωγή σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και η χρηματοδότηση υποτροφιών σε νέους για τη φοίτησή τους σε πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More