Monday, September 9, 2024
Home » Ορατή η ανανέωση αυτού του μέτρου στήριξης – Πού προσανατολίζεται το ΥΠΟΙΚ

Ορατή η ανανέωση αυτού του μέτρου στήριξης – Πού προσανατολίζεται το ΥΠΟΙΚ

0 comments

Ορατή η ανανέωση αυτού του μέτρου στήριξης – Πού προσανατολίζεται το ΥΠΟΙΚ

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους προέβη σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, όπου ανάμεσα σε άλλα τοποθετήθηκε για το ζήτημα της ακρίβειας και στα μέτρα στήριξης που προσανατολίζεται το Υπουργείο.

Στόχος, όπως είπε ο κος Κεραυνός, είναι τα θέμα των μέτρων στήριξης να τεθούν επί τάπητος στην επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ομόνοια: «Ασπίδα» Λουγκρίδη σε Φαμπιάνο με φράση από την Αγία…

LIVE: ΑΠΟΕΛ – Άρης (20:00)

Έκθεση για την Άμμο του Καμπούρη ετοιμάζει η Επιτροπή Εσωτερικών…

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ορατό είναι το ενδεχόμενο της ανανέωσης του μέτρου στήριξης που αφορά στην επιδότηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

«Η Κυβέρνηση θα είναι αρωγός στις ευάλωτες ομάδες», τόνισε.

Παράλληλα ο ΥΠΟΙΚ είπε ότι ετοιμάζονται μέτρα τα οποία θα συζητηθούν σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου την επόμενη βδομάδα.

«Η προσπάθεια είναι τα μέτρα να είναι στοχευμένα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και θέματα των δυνατοτήτων του κράτους, επομένως προτεραιότητα θα δοθεί στα στοχευμένα μέτρα και αν υπάρξει ανάγκη δεν θα αποκλείσουμε ακόμα και τα οριζόντια», υπογράμμισε.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι το υψηλό κόστος ηλεκτρικής ενέργειας επομένως είναι πρώτη μας προτεραιότητα αυτό, κατέληξε.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More