Friday, September 20, 2024
Home » Οι κορυφαίοι προορισμοί αεροπορικώς για τα τριήμερα

Οι κορυφαίοι προορισμοί αεροπορικώς για τα τριήμερα

0 comments

Ιδιαίτερα αυξημένη καταγράφεται η κίνηση (κρατήσεις) στις αερομεταφορές για τα ερχόμενα δύο τριήμερα της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου, με τους έλληνες ταξιδιώτες να βρίσκουν την ευκαιρία για σύντομες αποδράσεις κυρίως στο εξωτερικό και ειδικότερα σε βορειοευρωπαικές πόλεις. Με βάση τα στοιχεία κρατήσεων της AEGEAN, η κίνηση για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη.

Καθαρά Δευτέρα. Η κίνηση για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας τόσο από το αεροδρόμιο της Αθήνας όσο και από αυτό της Θεσσαλονίκης εμφανίζεται αυξημένη με τις πληρότητες των αεροσκαφών να φτάνουν στο 75%, ενώ οι κρατήσεις τελευταίας στιγμής εξαντλούν και τις τελευταίες διαθέσιμές θέσεις. Οι κορυφαίοι προορισμοί εσωτερικού για αναχωρήσεις από τα αεροδρόμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης είναι Νάξος, Χίος, Σκιάθος, Λέσβος, Σαντορίνη, Κως, Λέρος, Ηράκλειο, Σητεία και Λήμνος. Οι πιο αγαπημένοι προορισμοί εξωτερικού είναι Οσλο, Φρανκφούρτη, Μπολόνια, Βερολίνο, Γενεύη, Λάρνακα, Αμστερνταμ, Μόναχο, Λισαβόνα και Ντίσελντορφ.

25η Μαρτίου. Μέχρι στιγμής, οι πληρότητες των αεροσκαφών για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου αγγίζουν το 70% τόσο για τις πτήσεις από την Αθήνα όσο και για αυτές από τη Θεσσαλονίκη. Οι κορυφαίοι προορισμοί εσωτερικού για αναχωρήσεις από τα αεροδρόμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης είναι Νάξος, Χίος, Σαντορίνη, Κως, Κύθηρα, Λέσβος, Σητεία, Χανιά, Πάρος, Ρόδος. Αντίστοιχα, οι κορυφαίοι προορισμοί εξωτερικού για αναχωρήσεις από τα αεροδρόμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης είναι Βουδαπέστη, Ρώμη, Λισαβόνα, Φρανκφούρτη, Κοπεγχάγη, Λάρνακα, Βερολίνο, Βενετία, Ντίσελντορφ.

TaNea.gr

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More