Friday, September 20, 2024
Home » Μπαράζ αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα πριν αλλάξει το όριο της Golden Visa

Μπαράζ αγοραπωλησιών ακινήτων στην Ελλάδα πριν αλλάξει το όριο της Golden Visa

0 comments

Μεγάλος αριθμός αγοραπωλησιών ακινήτων συντελείται το τελευταίο διάστημα ενόψει της αλλαγής του ισχύοντος ορίου των 250.000 ευρώ για την αγορά ακινήτου προκειμένου να αποκτηθεί Golden Visa από ξένους υπηκόους.

Το νέο πλαίσιο που προβλέπει αυξημένα όρια αξίας στις αγορές ακινήτων για Golden Visa πρόκειται να αλλάξει από τον Σεπτέμβριο. Αυτός είναι ο λόγος που κατασκευαστές και ιδιοκτήτες ακινήτων σπεύδουν να κλείσουν συμφωνίες πώλησης στο επίπεδο των 250.000 ευρώ ακόμη και για παλαιά ακίνητα, οικοδομές που δεν έχουν ολοκληρωθεί ή μεγάλες κατοικίες που δεν έχουν ζήτηση στην αγορά. Στο κυνήγι της αναζήτησης τέτοιων “ευκαιριών” έχουν επιδοθεί μεσιτικά γραφεία που επιχειρούν να βρουν τέτοιες περιπτώσεις ακινήτων όπου η αξίας τους στην αγορά είναι χαμηλότερη από το όριο της Golen Visa προκειμένου να τα πουλήσουν σε ξένους αγορές, κυρίως Κινέζους, Τούρκους, Ισραηλινούς, Αμερικανούς κά.

Περισσότερα στο incyprusproperty.com

Πηγή: philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More