Thursday, September 19, 2024
Home » Μνημόνιο μεταξύ των εργαζομένων

Μνημόνιο μεταξύ των εργαζομένων

0 comments

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν στη Ρώμη ο σύλλογος προσωπικούAlpha Bank με την ευρωπαϊκή επιτροπή συνδικάτων της UniCredit και την First-Cisl (ομοσπονδία ιταλικών συνδικάτων).

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση «ο σύλλογος συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγάλων ευρωπαϊκών συνδικαλιστικών Οργανώσεων και στο πλαίσιο αυτό, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ιστορικής συμφωνίας της Alpha Bank με τη UniCredit, που σύμφωνα με τον CEO του ομίλου Βασίλη Ψάλτη δίνει προοπτική υψηλής ανάπτυξης και ανοίγει παράθυρο στο μέλλον, ο σύλλογoς μετά από πρόσκληση πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση στη Ρώμη με την ηγεσία της ευρωπαϊκής επιτροπής συνδικάτων της UniCredit και των ηγετών της First-Cisl».

Τα δύο σωματεία συμφώνησαν και υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για παράλληλη ενημέρωση και κοινών δράσεων για θέματα που σχετίζονται με τις οργανωτικές αλλαγές στις δύο τράπεζες, τις νέες τεχνολογίες και τις συνολικές αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More