Sunday, September 8, 2024
Home » Μικρή ανάσα για οικογένειες με παιδιά – Ανακοινώνει αποφάσεις το Υφυπουργείο για την αναδρομική αύξηση

Μικρή ανάσα για οικογένειες με παιδιά – Ανακοινώνει αποφάσεις το Υφυπουργείο για την αναδρομική αύξηση

0 comments

Θέμα χρόνου είναι η λήψη αποφάσεων από το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας για τον τρόπο καταβολής της αύξησης κατά 5% του επιδόματος τέκνου, που έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Εξελίξεις για το θέμα, όπως πληροφορούμαστε, πιθανό να υπάρξουν από βδομάδας, καθώς ήδη προγραμματίζεται υπηρεσιακή σύσκεψη για το ζήτημα υπό την προεδρία της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένας Ευαγγέλου, σε συνέχεια και της δημοσίευσης χθες στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αλλαγών που ενέκρινε η Βουλή στις 11 Ιουλίου.

Αλλαγές που, πέραν της αύξησης του επιδόματος τέκνου κατά 5%, προβλέπουν επίσης τη συνέχιση καταβολής του επιδόματος αλλά στο 50% σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών και μετά το 18ο έτος εφόσον είναι φοιτητές.

Αμφότερες οι αλλαγές έχουν αναδρομική ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2024 και γι’ αυτό το Υφυπουργείο είχε ανακοινώσει πως θα δοθούν λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τρόπο καταβολής των αυξήσεων και επιδομάτων σε μεταγενέστερο στάδιο, κάτι που όπως είπαμε δεν αποκλείεται να γίνει από βδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More