Monday, September 16, 2024
Home » Μικρά κέρδη παρουσιάζει την Τρίτη το ΧΑΚ

Μικρά κέρδη παρουσιάζει την Τρίτη το ΧΑΚ

0 comments

Μικρά κέρδη παρουσιάζει την Τρίτη το ΧΑΚ

Μικρά κέρδη παρουσιάζει το Χρηματιστήριο στην τελευταία συνεδρίαση για τον Απρίλιο.

Ο Γενικός Δείκτης (στις 12:55) βρισκόταν στις 145,45 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 0,28%, ενώ ο Δείκτης FTSE/CySE παρουσίαζε κέρδη 0,30%, τυγχάνοντας διαπραγμάτευσης στις 88,34 μονάδες. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών ανερχόταν στις €223.352, εκ των οποίων το 86% σε συναλλαγές σε τίτλους της Τράπεζας Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ομόνοια: Αυτό κι αν δεν παραβλέπεται…

Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Η Τουρκία θα στηρίξει την προσφυγή…

Βρετανία: Φυλακισμένος είδε τον γιο του για πρώτη φορά εδώ…

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, κέρδη παρουσίαζαν η Κύρια Αγορά με 0,53% και ο τομέας των Επενδυτικών Εταιρειών με 0,43%,. Η Εναλλακτική Αγορά κατέγραφε μικρές ζημιές 0,13%, ενώ τα Ξενοδοχεία δεν παρουσίαζαν μεταβολή.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €129.973 (πτώση 0,54%), της Logicom Public με €69,391 (άνοδος 2,94%), της Lordos United Public με €33.491 (χωρίς μεταβολή), της Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού με €24.350 (χωρίς μεταβολή) και της Demetra Holdings με €3.196 (άνοδος 0,43%).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, τέσσερις κινούνταν ανοδικά, τέσσερις πτωτικά και πέντε παρέμεναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών περιοριζόταν σε 44.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More