Monday, September 9, 2024
Home » Μια κυπριακή εταιρεία ανάμεσα στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες της Ευρώπης – Ποια η θέση της

Μια κυπριακή εταιρεία ανάμεσα στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες της Ευρώπης – Ποια η θέση της

0 comments

Μια κυπριακή εταιρεία ανάμεσα στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες της Ευρώπης – Ποια η θέση της

Ο κατάλογος των Financial Times «FT1000» με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης για το 2024 κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει δύο ελληνικές και μια κυπριακή εταιρεία.

Ένα από τα κύρια κριτήρια για να συμπεριληφθεί μια εταιρεία στην εν λόγω λίστα είναι η αύξηση των ετήσιων ρυθμών εσόδων της για την περίοδο 2019 – 2022 να υπερβαίνει το 36,3%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

OMEGANEWS: Απαντά η Αστυνομία για ελέγχους «μαύρου χρήματος»

OMEGANEWS: Η σύνδεση με την Κύπρο του πλοίου που χτυπήθηκε…

Στιούαρτ: «Έχουμε μια στιγμή ευκαιρίας για την επίλυση του Κυπριακού…

Στην 562η θέση βρέθηκε η κυπριακή εταιρεία «Theon» και πρόκειται μάλιστα για τη μόνη εταιρεία άμυνας σε ολόκληρη τη λίστα. Συγκεκριμένα, η «Theon» σχεδιάζει και παράγει υπερσύγχρονα νυχτοσκόπια και συστήματα θερμικής απεικόνισης για πελάτες στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας.

Ο όμιλος THEON ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε έχει γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον τομέα της, με γραφεία σε Αθήνα, Κύπρο, Kempen, Άρλινγκτον, Άμπου Ντάμπι, Ντουμπάι, Zug, Κοπεγχάγη και Σιγκαπούρη, σε συνδυασμό με εγκαταστάσεις παραγωγής στην Αθήνα, Βέτσλαρ και το Πλύμουθ. Η εμπορική παρουσία της «Theon» εκτείνεται σε 68 χώρες, εκ των οποίων οι 24 ανήκουν στο ΝΑΤΟ, με σχεδόν 150.000 συστήματα να κατασκευάζονται και να πωλούνται έως το 2023.

Οι θέσεις των ελληνικών εταιρειών

Όσον αφορά τις ελληνικές εταιρείες, συμπεριλήφθηκαν η «Ferryscanner» και η «Active Energy Solutions».

Η πρώτη βρίσκεται στην 83η θέση και πρόκειται για μια μηχανή αναζήτησης και online κρατήσεων εισιτηρίων φέρι μποτ, η οποία ιδρύθηκε το 2018 με πρωταρχικό στόχο την απλοποίηση της κράτησης και αγοράς εισιτηρίων ακτοπλοΐας. Προς το παρόν, η εταιρεία συνδέεται με 60 εταιρείες εκμετάλλευσης φέρι μποτ που προσφέρουν 350 προορισμούς σε 24 χώρες και με νέα δρομολόγια που προστίθενται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Όσον αφορά την «Active Energy Solutions», πρόκειται για έναν διανομέα και πωλητή φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η εταιρεία βρίσκεται στη λίστα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και φέτος βρέθηκε στην 117η θέση, ενώ πέρσι βρισκόταν στην 35η.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More