Friday, September 20, 2024
Home » Με νέα ιστοσελίδα η εταιρεία διεθνούς φήμης, Alusteel

Με νέα ιστοσελίδα η εταιρεία διεθνούς φήμης, Alusteel

0 comments

Αναδεικνύει τα έργα της και τις ολοκληρωμένες λύσεις κτηριακών περιβλημάτων

Η εταιρεία Alusteel, ένας κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων προσόψεων με έδρες στη Μέση Ανατολή, στην ευρύτερη Αφρικανική περιφέρεια και στην Κύπρο, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την νέα της ιστοσελίδα.

Η νέα digital εικόνα της, είναι μια προέκταση του επαγγελματισμού της αφού αντικατοπτρίζει την εκτενή εμπειρία της στον τομέα του κτηριακού περιβλήματος. Μέσα από την ιστοσελίδα ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί και να ανακαλύψει όσα η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί, χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή σχεδιαστική καινοτομία, εξειδικευμένη τεχνολογία και υψηλής ποιότητας υλικά σε όλα της τα έργα ανά το παγκόσμιο.

Τα τελευταία 33 χρόνια, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στον τομέα του κτηριακού περιβλήματος. Με εκτενή εμπειρία στη μηχανική, τη διαχείριση έργου, την ακριβή κατασκευή και την εκτέλεση, η ομάδα ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, χάλυβα και γυαλί, καθώς και σε όλους τους τύπους λύσεων κτηριακών επενδύσεων. Μέσω της επαγγελματικής τεχνικής και της αψεγάδιαστης ακρίβειας, η ALUSTEEL έχει κατασκευάσει ένα σεβαστό ιστορικό επιτυχιών τόσο στην τοπική αγορά της Κύπρου όσο και διεθνώς. Η εταιρεία διατηρεί γραφειακές εγκαταστάσεις και εργοστάσια στην Σαουδική Αραβία, τη Νιγηρία, τον Λίβανο και την Κύπρο. Μέσα από αυτές τις στρατηγικές τοποθεσίες οργανώνει με πλήρη συντονισμό τις δράσεις της καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο, με περισσότερα από 100 έργα σε Μέση Ανατολή, Νότια Αφρική και Ευρώπη.

Στη νέα ιστοσελίδα, μέσα από τον διαδραστικό χάρτη, ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει όλα τα έργα σε όλες τις χώρες.

Τα έργα της ALUSTEEL έχουν αφήσει μια ανεξίτηλη σφραγίδα και στο αρχιτεκτονικό τοπίο του νησιού. Με την επιδεξιότητά τους και τη δημιουργική καινοτομία, η εταιρεία έχει συνεισφέρει σημαντικά στη δημιουργία μιας συλλογής από μερικά από τα πιο εμβληματικά έργα της Κύπρου, σε Λεμεσό, Αγία Νάπα και Λευκωσία. Ο χάρτης αυτός δίνει την επιλογή περιήγησης στα έργα ανά κατηγορία, όπως μικτής χρήσης, κτίρια γραφείων, πύργων, εμπορικών και άλλων.

«Η νέα μας ιστοσελίδα ενσαρκώνει το όραμα και τις αξίες της εταιρείας, να ηγείται της βιομηχανίας μέσω της καινοτομίας και της αριστείας. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά ολοκληρωμένο το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο των έργων μας και μέσα από αυτά μοιραζόμαστε την τεχνογνωσία μας σε παγκόσμια κλίμακα. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε το έργο μας ως αξιόπιστοι συνεργάτες για αρχιτέκτονες, εργολάβους και κατασκευαστές σε όλο το κόσμο.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alusteel, Rodolph Asmar.

Εκτός από λεπτομερείς πληροφορίες έργων, η νέα ιστοσελίδα προσφέρει επίσης μια εις βάθος ματιά στις μεθοδολογίες της Alusteel, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να κατανοήσουν το πλήρες εύρος των υπηρεσιών και προϊόντων του ομίλου. Καθώς η Alusteel συνεχίζει να επεκτείνει την διεθνή της παρουσία και να ενισχύει την τεχνολογική της υπεροχή, αυτή η φιλική προς τον χρήστη διαδικτυακή πλατφόρμα θα λειτουργήσει ως κεντρικός κόμβος για τους πελάτες και τους συνεργάτες που αναζητούν κτηριακές λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το alusteelgroup.com

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More