Monday, September 16, 2024
Home » Μειώνουν την ποσότητα και ποιότητα αλλά αυξάνουν τις τιμές – Με αυτά τα δύο προϊόντα ξεγελούν κυρίως τους καταναλωτές (ΒΙΝΤΕΟ)

Μειώνουν την ποσότητα και ποιότητα αλλά αυξάνουν τις τιμές – Με αυτά τα δύο προϊόντα ξεγελούν κυρίως τους καταναλωτές (ΒΙΝΤΕΟ)

0 comments

Μειώνουν την ποσότητα και ποιότητα αλλά αυξάνουν τις τιμές – Με αυτά τα δύο προϊόντα ξεγελούν κυρίως τους καταναλωτές (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρές καταγγελίες που αναφέρουν ότι μειώνονται οι ποσότητες προϊόντων ενώ οι τιμές αυξάνονται έχει ενώπιον του ο Σύνδεσμος Καταναλωτών. Μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του OMEGA «Ενημέρωση Τώρα» η Λειτουργός του Παγκύπριου Συνδέσμου Καταναλωτών, Βιργινία Χρίστου, επιβεβαίωσε ότι οι καταγγελίες ισχύουν.

Πρόκειται, όπως ανέφερε, για το γνωστό φαινόμενο των «κρυφών αυξήσεων», όπου εισαγωγείς και προμηθευτές έρχονται και μειώνουν την ποσότητα και την ποιότητα του προϊόντος, με αποτέλεσμα ο πολίτης να νομίζει ότι αγοράζει το ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή που ίσχυε, ενώ στην πραγματικότητα είναι μειωμένη η ποσότητα και η ποιότητά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κηδεύεται αυτή την ώρα ο 42χρονος Χρήστος Γρηγορίου που ξεψύχησε…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ: Ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου η έκθεση Γ.Ε. για…

Αστάθεια αφήνει πίσω της η «Αυγή»: Παραμένουν οι βροχές, οι…

«Αυτό γίνεται κυρίως στις περιπτώσεις του χαρτιού υγείας και του αλουμινόχαρτου. Εδώ και δύο χρόνια ο Σύνδεσμος Καταναλωτών φωνάζει, είναι θέμα που μας απασχολεί, πρόκειται για καθαρή αισχροκέρδεια εις βάρος του καταναλωτή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Καταγγελίες γίνονται και για μικρότερες μερίδες φαγητού με ακριβότερο όμως το κόστος, με την κα Χρίστου να δηλώνει πως κάποιες επιχειρήσεις, μείωσαν τη μερίδα σε ποσότητα φαγητού που αγοράζει ο καταναλωτής διατηρώντας την ίδια τιμή ή μέχρι και αυξάνοντάς την.

«Μερικοί συμμορφώθηκαν, άλλοι συνεχίζουν αυτές τις πρακτικές», κατέληξε.

Δείτε όλα όσα ανέφερε:

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More