Monday, September 16, 2024
Home » Μαζεύονται για δυναμικά μέτρα στις οικοδομές

Μαζεύονται για δυναμικά μέτρα στις οικοδομές

0 comments

Ο ΓΓ της Συντεχνίας Οικοδόμων της ΠΕΟ, Μιχάλης Παπανικολάου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι δεν βρίσκει σύμφωνες τις συντεχνίες το πλαίσιο συμφωνίας που τους παρουσίασε την Τετάρτη ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Παναγιώτου, γι’ αυτό θα συνεδριάσουν από κοινού την Τρίτη, για να πάρουν αποφάσεις για τη θέση που θα παρουσιάσουν στις γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων. Σύμφωνα με την εκτίμησή του, η πρόταση που θα παρουσιαστεί στις γενικές συνελεύσεις θα προβλέπει λήψη πιο δυναμικών μέτρων.

Οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ επιμένουν στο αίτημά τους για νομοθετική ρύθμιση του μισθού των νεοεισερχόμενων στηνοικοδομική βιομηχανία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η παράνομη και η αδήλωτη εργασία. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο ΚΥΠΕ, αυτό το αίτημα δεν φαίνεται να ικανοποιείται από το πλαίσιο που έθεσε ο υπουργός Εργασίας, για την ανανέωση της συλλογικής σύμβασης του κλάδου.

Διαβάστε ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ στο incyprusproperty.

philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More