Home » Λάδι στη φωτιά της σύγκρουσης Θεσμών: «Να γίνει ανάκτηση ποσών από τον Νίκο Χριστοδουλίδη»

Λάδι στη φωτιά της σύγκρουσης Θεσμών: «Να γίνει ανάκτηση ποσών από τον Νίκο Χριστοδουλίδη»

0 comment

Λάδι στη φωτιά της σύγκρουσης Θεσμών: «Να γίνει ανάκτηση ποσών από τον Νίκο Χριστοδουλίδη»

Με καζάνι που βράζει μοιάζει πλέον η εντεινόμενη σύγκρουση Θεσμών και ειδικότερα η διαμάχη Προεδρικού και Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Σχεδόν καθημερινά, μία νέα σταγόνα γεμίζει το υπερχειλισμένο ποτήρι της σύγκρουσης, με τελευταία αφορμή για ανταλλαγή πυρών να αποτελεί η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα χθες η Ελεγκτική Υπηρεσία η οποία αφορά σε επιδόματα και ωφελήματα που λάμβανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την περίοδο 2013 – 2018, κατά την οποία υπηρετούσε στο Προεδρικό ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος με απόσπαση.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έκρυψε χθες την πικρία και τη στεναχώρια του για την εξέλιξη, τονίζοντας παράλληλα ότι θα αποταθεί στον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη, ζητώντας τη γνωμάτευσή του.

Η Ελεγκτική Υπηρεσία με νεότερη ανάρτηση σήμερα, σχολιάζοντας την εν λόγω αναφορά του Προέδρου, αναφέρει:

«Η ΕΥ ουδέποτε αμφισβήτησε την ευχέρεια του Προϊστάμενου Διοίκησης Προεδρίας, ως του κατά νόμο υπεύθυνου, να αναζητήσει συμβουλή από το ΓΕ για το χειρισμό του θέματος».

Την ίδια ώρα όμως σημειώνει και υποδεικνύει ότι δική της σύσταση είναι όπως επιστραφούν χρηματικά ποσά από τον κ. Χριστοδουλίδη προς το κράτος:

«Σύσταση μας παραμένει η ανάκτηση των συγκεκριμένων ποσών από τον κ. Χριστοδουλίδη (ως πρώην δημοσίου υπαλλήλου)», καταλήγει η Υπηρεσία.

 

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start

Πηγή : omegalive.com.cy

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More