Monday, September 16, 2024
Home » Κύκλος σεμιναρίων οικονομικής ιστορίας

Κύκλος σεμιναρίων οικονομικής ιστορίας

0 comments

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται φέτος το Διεπιστημονικό Σεμινάριο Οικονομικής Ιστορίας, που αποτελεί κοινή πρωτοβουλία του Ιστορικού Αρχείου της Τράπεζας της Ελλάδος, του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών (ΔΕΟΣ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο φετινός κύκλος ομιλιών φιλοξενεί δέκα νέους και διακεκριμένους ερευνητές – Ελληνες και ξένους – οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της τρέχουσας ερευνητικής τους δραστηριότητας. Το σεμινάριο φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν κοινό τόπο συνάντησης ερευνητών, οι οποίοι, ενώ προέρχονται από διαφορετικά επιστημονικά πεδία, συγκλίνουν στο ενδιαφέρον τους για την οικονομική ιστορία.

Οι συναντήσεις ξεκινούν την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 και το πλήρες πρόγραμμα των ομιλιών βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Διεπιστημονικού Σεμιναρίου Οικονομικής Ιστορίας.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More