Friday, September 20, 2024
Home » ΚΕ για Chevron: Υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα βήματα – «Δεν κατανοούμε την αμφισβήτηση»

ΚΕ για Chevron: Υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα βήματα – «Δεν κατανοούμε την αμφισβήτηση»

0 comments

ΚΕ για Chevron: Υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα βήματα – «Δεν κατανοούμε την αμφισβήτηση»

Διορία μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2024 για παρουσίαση πρότασης για «βέλτιστο» σχέδιο ανάπτυξης του κοιτάσματος «Αφροδίτη» έδωσε το Υπουργείο Ενέργειας στη διαχειρίστρια του κοιτάσματος, Chevron.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι η Chevron ζήτησε παράταση 12 μηνών σε ό,τι αφορά την συμμόρφωση με το ορόσημο της έναρξης της τεχνοοικονομικής μελέτης (FEED) για την ανάπτυξη του κοιτάσματος, προκειμένου να διαμορφωθεί από κοινού με την κυπριακή Κυβέρνηση ένα «βέλτιστο σχέδιο ανάπτυξης», ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι «υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα βήματα, και τα δύο μέρη μέσα από τις συγκλίσεις που προνοεί η συναντίληψη, προχωρούν στην επικαιροποίηση του υφιστάμενου σχεδίου ανάπτυξης και παραγωγής. Κάθε εταιρεία μπορεί να επιλέξει τη χρονική στιγμή που θα προβαίνει στις ανακοινώσεις που εκείνη επιθυμεί. Εμείς ως Κυπριακή Δημοκρατία επαναλαμβάνουμε την πεποίθηση μας ότι μια τέτοια εταιρεία στην κυπριακή ΑΟΖ αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης και δεν κατανοούμε την επιμονή κάποιων να αμφισβητούν τα όσα αναφέρουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικαέλα Ξυναρή: Μια Κύπρια στο τιμόνι λεωφορείου – «Καθημερινά βλέπω…

Προσκάλεσε τελικά ο Ερντογάν τον Χριστοδουλίδη στην Άγκυρα; Πώς απαντά…

Τα βρήκαν αγρότες και Κυβέρνηση – Οι αποφάσεις

Βρισκόμαστε σε πολύ καλή πορεία σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των ενεργειακών μας σχεδιασμών. Θα συνιστούσα υπομονή αν πράγματι αυτό που επιθυμούμε είναι το καλώς νοούμενο συμφέρον του ενεργειακού μας σχεδιασμού και θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις με την ολοκλήρωση των συζητήσεων».

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More