Monday, September 16, 2024
Home » Κεντρική Τράπεζα: Ψάχνει για εκπρόσωπο Τύπου – Απαιτούμενα προσόντα και μισθός

Κεντρική Τράπεζα: Ψάχνει για εκπρόσωπο Τύπου – Απαιτούμενα προσόντα και μισθός

0 comments

Αιτήσεις για πλήρωση θέσης Ανώτερου Λειτουργού – εκπροσώπου Τύπουδέχεται η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πανεπιστημιακό πτυχίο ή τίτλος στην επικοινωνία, δημοσιογραφία, οικονομικά, πολιτικές επιστήμες ή σε άλλο συναφή τομέα, και
  • Μεταπτυχιακός τίτλος ή άλλο ισότιμο επαγγελματικό προσόν στην επικοινωνία, δημοσιογραφία, οικονομικά, πολιτικές επιστήμες ή σε άλλο συναφή τομέα, και
  • Τουλάχιστον οκτώ (8) χρόνια εμπειρίας σε υπεύθυνο ρόλο σε σχέση με καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου ή δημοσιογραφίας, ή δημόσιες σχέσεις, και
  • Πολύ καλή κατανόηση οικονομικών, πολιτικών και στρατηγικών θεμάτων καθώς και προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα η Κύπρος σε σχέση με τον τραπεζικό τομέα, και
  • Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.

Απαιτούμενες ικανότητες/δεξιότητες:

  • Ικανότητα λήψης αποφάσεων, διαπραγματευτικής ευελιξίας, σαφής παρουσίασης σύνθετων θεμάτων με απλό και κατανοητό τρόπο και λήψη προληπτικών μέτρων προς αποφυγή κρίσεων.
  • Στρατηγική σκέψη και δράση προσανατολισμένη σε καινοτόμες πρακτικές και μεθόδους στον τομέα επικοινωνίας.
  • Ικανότητα να εξηγεί σύνθετα ζητήματα με σαφήνεια και με τρόπο προσαρμοσμένο στο κοινό-στόχο (target audience).
  • Πολύ καλές επικοινωνιακές ικανότητες (στη γραπτή και προφορική επικοινωνία) στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Τα πιο κάτω θεωρούνται πλεονέκτημα:

  • Επαγγελματική εμπειρία στο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αξιολόγηση επιτυχίας επικοινωνιακής πολιτικής οργανισμών ανάλογων της ΚΤΚ.
  • Διαπολιτισμικές δεξιότητες όπως αποδεικνύονται μέσω της εμπειρίας του/ της σε διεθνές περιβάλλον.
  • Γνώση άλλων επίσημων γλωσσών της ΕΕ.
  • Αξιοσημείωτη δικτύωση με τα ΜΜΕ.

Γενικές Πληροφορίες:

Σύμφωνα με τις πρόνοιες των περί των Υπαλλήλων της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (Όροι Υπηρεσίας) Οδηγιών του 2024, Κ.Δ.Π. 195/2024 όλες οι θέσεις της ίδιας βαθμίδας είναι εναλλάξιμες.

Το άτομο, που θα προσληφθεί στην πιο πάνω θέση Ανώτερου Λειτουργού θα τοποθετηθεί στην κλίμακα €53.701Χ2.431,81(16)-€92.610. Η εν λόγω μισθοδοτική κλίμακα περιλαμβάνει ενσωμάτωση μέρους του τιμαριθμικού επιδόματος ύψους 27,99%.

Χορηγείται το εκάστοτε τιμαριθμικό επίδομα που ισχύει στη Δημόσια Υπηρεσία και 13ος μισθός. Από το βασικό μισθό θα αποκόπτονται οι εκάστοτε ισχύουσες μειώσεις ή/και αποκοπές.

Το άτομο που θα προσληφθεί δυνατόν να κληθεί να εργαστεί με διαφοροποιημένο από το σύνηθες ωράριο εργασίας της ΚΤΚ.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω αυτοματοποιημένου εργαλείου που λειτουργεί εκτός της ιστοσελίδας της ΚΤΚ, ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο Exelsys – Online Job Application (exelsyslive.com) μέσω του συστήματος EXELSYS.

Ως τελευταία ημερομηνία και ώρα υποβολής των αιτήσεων, έχει καθοριστεί η Κυριακή 4 Αυγούστου 2024 και ώρα 23:55. Σημειώνεται ότι μετά τη λήξη της καθορισμένης ημερομηνίας και ώρας υποβολής αιτήσεων, καμία αίτηση δεν μπορεί να υποβληθεί.

Αιτήσεις θα λαμβάνονται υπόψη μόνο στις περιπτώσεις που οι αιτητές κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει μόνο στη βάση των πληροφοριών που θα υποβληθούν.

Σημειώνεται ότι σε μεταγενέστερο στάδιο της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων θα ζητηθούν απαραιτήτως πιστοποιητικά ακαδημαϊκών και επαγγελματικών τίτλων ή / και σχετική βεβαίωση πείρας από προηγούμενο/νους εργοδότη/τες (όπου εφαρμόζεται).

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More