Friday, October 25, 2024
Home » Καμπανάκι κινδύνου για τις τιμές των ακινήτων το 2025

Καμπανάκι κινδύνου για τις τιμές των ακινήτων το 2025

0 comments

Μπορεί τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Εσωτερικών σε σχέση με την αγορά ακινήτων να καταγράφουν ανοδική πορεία όσον αφορά στις πωλήσεις και κατ’ επέκταση τη ζήτηση, ωστόσο την ίδια ώρα κτυπούν καμπανάκι κινδύνου για την πορεία του κλάδου τα επόμενα χρόνια και κυρίως το 2025.

Όπως μας ανέφεραν επαγγελματίες της αγοράς, το γεγονός ότι καταγράφεται τόσο μεγάλη ζήτηση, σε συνδυασμό με τη μειωμένη προσφορά και την καθυστέρηση που καταγράφεται στην είσοδο νέου στοκ στην αγορά, δημιουργεί προϋποθέσεις για νέες αυξήσεις στις τιμές.

Αναλυτικότερα, ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία επικαλείται στοιχεία του Κτηματολογίου, κάνει λόγο για σταθερά αυξητική τάση σε ό,τι αφορά στις πωλήσεις καινούργιων κατοικιών, με τα διαμερίσματα να έχουν τη μερίδα του λέοντος σε σύγκριση με τις οικίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, τους πρώτους εννέα μήνες του 2024 καταγράφηκε αύξηση 19,2% στις πωλήσεις, σε σύγκριση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ INCYPRUSPROPERTY.COM

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More