Monday, September 16, 2024
Home » Καλώδιο: Ψήφισε ΑΔΜΗΕ η Κυβέρνηση – Βοήθεια από PwC ζήτησε η ΡΑΕΚ

Καλώδιο: Ψήφισε ΑΔΜΗΕ η Κυβέρνηση – Βοήθεια από PwC ζήτησε η ΡΑΕΚ

0 comments

Πολύ στριμωγμένη αισθάνεται η ΡΑΕΚ από τις πιέσεις που δέχεται από πολλές πλευρές, εντός και εκτός Κύπρου, για να τροποποιήσει την απόφαση που έλαβε στις 2 Ιουλίου, απορρίπτοντας το αίτημα του ΑΔΜΗΕ να επιτρέψει ανάκτηση των εξόδων του για την ηλεκτρική διασύνδεση από 1/1/2025.

Για την ώρα η ΡΑΕΚ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της, όπως πληροφορείται ο Φιλελεύθερος από πηγές που έχουν γνώση για τις διαβουλεύσεις που είναι σε εξέλιξη, με άμεση εμπλοκή πλέον και της κυπριακής Προεδρίας. Η τελευταία φέρεται να ευνοεί -και να ζητά- αλλαγή της απόφασης της ΡΑΕΚ.
Το ενδεχόμενο να μην είναι ομόφωνη η νέα απόφαση της ΡΑΕΚ επί της ένστασης που υπέβαλε ο ΑΔΜΗΕ για την απόφαση της 2ας Ιουλίου δεν είναι αμελητέο.

Οι πληροφορίες του Φιλελευθέρου αναφέρουν ότι η ΡΑΕΚ έχει αναθέσει στην PwC Cyprus την ευθύνη της αξιολόγησης των νέων στοιχείων που κατέθεσε ο ΑΔΜΗΕ. Η απάντηση της ΡΑΕΚ αναμένεται πριν από τις 12 Αυγούστου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More