Friday, September 20, 2024
Home » Κίκης Καζαμίας: Ποτέ δεν υπήρξα τραπεζίτης αλλά τίμιος συνεργατιστής

Κίκης Καζαμίας: Ποτέ δεν υπήρξα τραπεζίτης αλλά τίμιος συνεργατιστής

0 comments

Κίκης Καζαμίας: Ποτέ δεν υπήρξα τραπεζίτης αλλά τίμιος συνεργατιστής

«Ποτέ δεν υπήρξα ούτε δήλωσα πως είμαι τραπεζίτης αλλά τίμιος συνεργατιστής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας, αναφερόμενος σε δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

«Επειδή ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης πρόσθεσε τον εαυτό του σε μια σειρά κομματικών του συντρόφων του Δημοκρατικού Συναγερμού που αναμασούν εδώ και δώδεκα χρόνια το αφήγημα των τριών “τραπεζιτών” υπουργών επί διακυβέρνησης Χριστόφια, είμαι υποχρεωμένος να του απαντήσω ότι, όσον με αφορά , ποτέ δεν υπήρξα ούτε δήλωσα πως είμαι τραπεζίτης αλλά τίμιος συνεργατιστής», αναφέρει ο κ. Καζαμίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανάρτηση Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου: Τι λέει για τις εισφορές πιστών και…

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Πέρασε το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης που καθιερώνει την…

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Τατάρ για συνάντηση με Γκουτέρες

Προσθέτει ότι, «ήταν τιμή μου που υπήρξα γενικός διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού για το οποίο ήταν περήφανη όλη η Λεμεσός για την προσφορά του και το οποίο δωρήθηκε από την κυβέρνηση που υπηρέτησε πιστά ο κ. Χριστοδουλίδης στον τραπεζικό τομέα, στερώντας την Λεμεσό από μια μεγάλη κοινωνική κατάκτηση».

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More