Sunday, September 22, 2024
Home » Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για την αξιολόγηση του οίκου DBRS

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για την αξιολόγηση του οίκου DBRS

0 comments

Την ορθότητα της υπεύθυνης και σοβαρής οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης επιβεβαιώνει η σημερινή ανακοίνωση του διεθνούς Οίκου Πιστοληπτικής Αξιολόγησης DBRS Ratings GmbH Morningstar DBRS που επιβεβαίωσε την πιστοληπτική ικανότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε BBB(High), αναφέρει σε σημερινή του ανάρτηση στη διαδικτυακή πλατφόρμα «Χ», ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης «η σημερινή ανακοίνωση του διεθνούς Οίκου Πιστοληπτικής Αξιολόγησης DBRS Ratings GmbH MorningstarDBRS, που επιβεβαίωσε την πιστοληπτική ικανότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε BBB(High) και αναθεώρησε την προοπτική από σταθερή σε θετική, επιβεβαιώνει την ορθότητα της υπεύθυνης και σοβαρής οικονομικής μας πολιτικής προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας και μακρυά απο λαϊκίστικες και ανεύθυνες προσεγγίσεις». Την αξιολόγηση του οίκου σχολίασε νωρίτερα σήμερα και το Υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More