Friday, September 20, 2024
Home » Θλίψη στην ΠΟΒΕΚ για τον θάνατο του προέδρου της Γιώργου Ελληνίδη

Θλίψη στην ΠΟΒΕΚ για τον θάνατο του προέδρου της Γιώργου Ελληνίδη

0 comments

Με βαθιά θλίψη και οδύνη η Κεντρική Επιτροπή της Γ.Σ.ΠΟΒΕΚ , ανακοίνωσε τον θάνατο του Προέδρου της Οργάνωσης συναδέλφου Γιώργου Ελληνίδη την Κυριακή βράδυ 11/8/2024 σε ηλικία 87χρονων.

Ο θάνατος του συναδέλφου Γιώργου Ελληνίδη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην Γ.Σ.ΠΟΒΕΚ της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος τα τελευταία 15χρονια.

Από τους πρωτοπόρους και πρωτεργάτες της Οργάνωσης ο Γιώργος Ελληνιδης υπηρέτησε από απλό μέλος, σε στέλεχος, μέλος της Κ.Ε., της Κεντρικής Γραμματείας, Πρόεδρος της Ε.Ε. ΠΟΒΕΚ Λευκωσίας, πάρεδρος στο δικαστήριο ελέγχου ενοικιάσεως και μέχρι την τελευταία του πνοή υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια, ήθος και εντιμότητα την Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ.

Στην κηδεία του Προέδρου της Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ που θα γίνει αύριο Τρίτη 13/8/2024 στις 10πμ στην εκκλησία Απ. Αντρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς θα παραστεί η Κ.Γραμματεία της Οργάνωσης και επικήδειο θα εκφωνήσει ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Κουρσαρης.

Η Κ.Ε. της Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα τέκνα και σε ολόκληρη την οικογένεια του αείμνηστου Προέδρου της Γιώργου Ελληνιδη.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More