Monday, September 9, 2024
Home » Θέματα τουρισμού του Δ. Γεροσκήπου συζητήθηκαν σε συνάντηση με ΕΤΑΠ Πάφου

Θέματα τουρισμού του Δ. Γεροσκήπου συζητήθηκαν σε συνάντηση με ΕΤΑΠ Πάφου

0 comments

Θέματα τουρισμού του Δ. Γεροσκήπου συζητήθηκαν σε συνάντηση με ΕΤΑΠ Πάφου

Θέματα ανάπτυξης του τουρισμού απασχόλησαν συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στη Γεροσκήπου, μεταξύ στελεχών της ΕΤΑΠ Πάφου και του Δημοτικού Γραμματέα και του Πολιτιστικού Λειτουργού του Δήμου Γεροσκήπου, παρουσία του Δημαρχεύοντα Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, στη συνάντηση έγινε εκτενής ανταλλαγή απόψεων και εξετάστηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πλατεία και τον κεντρικό πυρήνα Γεροσκήπου, τις αθλητικές υποδομές, τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής και «την ανάγκη για περαιτέρω ανάδειξη του μύθου της Αφροδίτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανιστόρητες προκλήσεις Τούρκου ΥΠΑΜ: «Τρομοκρατική οργάνωση η ΕΟΚΑ που δολοφόνησε…

Διαμαρτυρία ναυτιλιακών πρακτόρων για νέες αυξήσεις στο Λιμάνι Λεμεσού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ: Διεκδικεί τη Δημαρχία Λεμεσού ο Χρίστος Μιχαηλίδης

Επιπρόσθετα, έγινε αλληλοενημέρωση για τρέχοντα θέματα, έργα υποδομής και άλλες δράσεις που είναι σε εξέλιξη ή και προγραμματίζονται, αλλά και για τις πιθανές προκλήσεις της νέας χρονιάς.

Οι δύο φορείς, ΕΤΑΠ και Δήμος Γεροσκήπου, διαβεβαίωσαν για την ενίσχυση της διαχρονικής συνεργασίας εν’ όψει και των νέων ευκαιριών που παρουσιάζονται λόγω της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η ΕΤΑΠ Πάφου διαβεβαίωσε τον Δήμο Γεροσκήπου για τη συνέχιση και περαιτέρω ενίσχυση των προσπαθειών για αποτελεσματικότερη προβολή, αλλά και αναβάθμιση των εμπειριών που προσφέρονται στην περιοχή, καταλήγει η ανακοίνωση.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More