Monday, September 16, 2024
Home » Η ΕΠΑ μελετάει τον φάκελο για deal Σκλαβενίτη και Παπαντωνίου

Η ΕΠΑ μελετάει τον φάκελο για deal Σκλαβενίτη και Παπαντωνίου

0 comments

Στα χέρια της Υπηρεσίας της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού βρίσκεται προς εξέταση ο φάκελος για κοινοποίηση συγκέντρωσης από την εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία, αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της C.A.C. Papanoniou Trading μέσω της Guedo Holdings Limited.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΑ που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της αναφέρεται ότι, οι Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία, αποτελεί εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας, γνωστή ως Σκλαβενίτης.

Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία κάθε είδους εμπορεύσιμων αγαθών, ιδίως τροφίμων, ποτών, ειδών ατομικής, οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, μέσων σύγχρονης διαβίωσης και λοιπών αγαθών, προερχόμενων από το εσωτερικό ή εισαγόμενων από το εξωτερικό και διατιθεμένων προς το εσωτερικό και το εξωτερικό, κυρίως λιανικώς με το σύστημα της αυτοεξυπηρέτησης (self-service), μέσω πολυκαταστημάτων (μικτών καταστημάτων), υπερκαταστημάτων (supermarkets) και εμπορικών κέντρων.

Εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο όμιλος Σκλαβενίτης δραστηριοποιείται στο λιανεμπόριο τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσεως μέσω της Σκλαβενίτης Κύπρου. Η Guedo Holdings Limited αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία και πρόκειται για ιθύνουσα εταιρεία, η οποία δεν έχει καθόλου δραστηριότητες εκτός από την κατοχή μετοχών στη Σκλαβενίτη Κύπρου.

Στόχος στην παρούσα πράξη συγκέντρωσης αποτελεί η εταιρεία A.C. Papanoniou Trading δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία λειτουργεί εξ ολοκλήρου την αλυσίδα υπεραγορών Papantoniou Supermarkets σε όλη την Κύπρο.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More