Monday, September 9, 2024
Home » «Ημέρα Ελλάδας» στη Wall Street

«Ημέρα Ελλάδας» στη Wall Street

0 comments

Ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδας διοργάνωσαν για 19η συνεχόμενη χρονιά τοΧρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link, αυτή τη φορά στo πλαίσιο του25th Annual Capital Link Invest in Greece Forum.

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ανήρτησε την ελληνική σημαία στη Wall Street και εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει την ημέρα. Η ενεργός ανάμειξη του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, του μεγαλύτερου χρηματιστηρίου στον κόσμο, συμβάλλει στην αναβάθμιση και προβολή της Ελλάδας σε ευρύτατο επενδυτικό κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης δείχνει τη σταθερή υποστήριξη του Χρηματιστηρίου στην Ελλάδα, στις ελληνικές επιχειρήσεις, στην ελληνική ναυτιλία και στην Ομογένεια. Η αμερικανική κεφαλαιαγορά αποτελεί σημαντικότατη πηγή άντλησης κεφαλαίων για αυξανόμενο αριθμό εταιρειών ελληνικών συμφερόντων και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διαδραματίζει κύριο ρόλο σε αυτό.

Στη φετινή Ημέρα Ελλάδας – Αμερικής στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, το καμπανάκι λήξης των εργασιών της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2023 χτύπησαν οδρ Νίκος Τσάκος, ιδρυτής, πρόεδρος και CEO της TEN Ltd, καιο CEO του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Γιάννος Κοντόπουλος.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More