Friday, September 20, 2024
Home » Ετήσια αύξηση 5,4% στο ωριαίο εργατικό κόστος κατά το 4ο τρίμηνο του 2023

Ετήσια αύξηση 5,4% στο ωριαίο εργατικό κόστος κατά το 4ο τρίμηνο του 2023

0 comments

Ετήσια αύξηση 5,4% στο ωριαίο εργατικό κόστος κατά το 4ο τρίμηνο του 2023

Αύξηση κατά 5,4% σημείωσε το ωριαίο εργατικό κόστος (συνολικό κόστος) κατά το 4ο τρίμηνο του 2023, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Οι δύο συνιστώσες του εργατικού κόστους, σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία, οι μισθοί και τα ημερομίσθια ανά ώρα εργασίας και το μη μισθολογικό κόστος ανά ώρα εργασίας σημείωσαν αύξηση 5,6% και 4,6% αντίστοιχα, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζόκερ: Ιδού οι «χρυσοί» αριθμοί

Αποθέωση της ΑΕΚ στην Λάρνακα – Περισσότεροι από 300 οπαδοί…

Στεπίνσκι για τον πανηγυρισμό του με ΑΠΟΕΛ: «Ήταν το κατάλληλο…

Σημειώνεται ότι το ωριαίο εργατικό κόστος (συνολικό κόστος) κατά το 3ο τρίμηνο του 2023 είχε σημειώσει αύξηση επίσης 5,4%, σε σύγκριση με το 3ο τρίμηνο του 2022, ενώ κατά το 4ο τρίμηνο του 2022 η αύξηση στο ωριαίο εργατικό κόστος (συνολικό κόστος) είχε ανέλθει στο 3,2%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021.

Εξάλλου, το ωριαίο εργατικό κόστος (συνολικό κόστος), διορθωμένο ως προς τις εποχικές διακυμάνσεις, σημείωσε αύξηση 1,2%, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Το ωριαίο εργατικό κόστος που αναφέρεται στους μισθούς και ημερομίσθια, διορθωμένο ως προς τις εποχικές διακυμάνσεις, σημείωσε αύξηση 1,3% και το ωριαίο μη μισθολογικό κόστος, διορθωμένο ως προς τις εποχικές διακυμάνσεις, σημείωσε αύξηση 0,8%.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More