Tuesday, September 17, 2024
Home » Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank

Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank

0 comments

Εμπορικό κτίριο στη Λευκωσία και άλλα εμπορικά και οικιστικά ακίνητα ιδανικά για επένδυση σε Λευκωσία, Αμμόχωστο και Πάφο διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Εμπορικό κτίριο 1,566 τ.μ. σε οικόπεδο 725 τ.μ. Στρόβολος, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR221, Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου σε απόσταση λίγων μέτρων βόρεια της λεωφόρου Αθαλάσσας και νότια των εγκαταστάσεων του English School. Το κτίριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, ημιώροφο και δύο ορόφους. Έτος αποπεράτωσης 1990. Το υπόγειο των 338 τ.μ. αποτελείται από εργαστήριο παρασκευής τροφίμων και αποθηκευτικό χώρο. Ο χώρος στάθμευσης έχει μετατραπεί και είναι μέρος του εργαστηρίου πλέον. Το ισόγειο 307 τ.μ. αποτελείται από κατάστημα, εργαστήριο παρασκευής τροφίμων, WC και βοηθητικούς χώρους. Ο ημιώροφος 307 τ.μ. αποτελείται από εργαστήριο, WC, καθιστικό, γραφείο και αποθήκη. Ο 1ος όροφος είναι οροφοδιαμέρισμα 307 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό με μπαρ, κουζίνα, WC, δύο υπνοδωμάτια και καλυμμένη βεράντα. Ο 2ος όροφος είναι 307και τ.μ., αποτελείται από ενιαίο χώρο γυμναστηρίου, WC, αποδυτήρια και καλυμμένη βεράντα.

Οικιστικό Χωράφι 8,362 τ.μ. Πέγεια, Πάφος, Κωδικός Ακινήτου: PIR144, Ενδεικτική τιμή: €571.200

Το ακίνητο βρίσκεται σε ύψωμα στον δήμο Πέγειας. Έχει ακανόνιστο σχήμα, επικλινή επιφάνεια με θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Η ευρύτερη περιοχή είναι οικιστική με μέσου επιπέδου κατοικίες και δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως ακόμα. Έχει καλή προσβασιμότητα τόσο προς το κέντρο του Δήμου όσο και τις υπόλοιπες περιοχές της Πάφου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό χωράφι 5,854 τ.μ. Σωτήρα, Αμμόχωστος, Κωδικός Ακινήτου: PIR270, Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται στο δήμο Σωτήρας, σε απόσταση 450μ περίπου από την θάλασσα και 3,000μ από την μαρίνα Αγίας Νάπας. Έχει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια προς τα νότια. Eφάπτεται με δημόσιο δρόμο. Η γύρω περιοχή χαρακτηρίζεται από τουριστική ανάπτυξη. Τιμή κατόπιν επικοινωνίας. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Διώροφο κτίριο 285 τ.μ., Δευτερά, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR220, Ενδεικτική τιμή: €257.250

Το ακίνητο βρίσκεται στην λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ στην κοινότητα Δευτεράς. Το ισόγειο αποτελείται από κατάστημα και ο όροφος αποτελείται από διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Στο κτίριο υπάρχουν εγκατεστημένα κλιματιστικά και κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, χώρος μπάρμπεκιου, αποθήκη και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Εμβαδόν οικοπέδου 422 τ.μ.

Ημιτελές Εμπορικό Κτίριο, Στρόβολος, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR334, Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Στροβόλου με πρόσοψη 37μ. Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο 1,010 τ.μ., μεσοπάτωμα 945 τ.μ., υπόγειο, υπόγειο: 2,292 τ.μ., 26 χώρους στάθμευσης: 26. Το εμβαδό οικοπέδου είναι 2,830 τ.μ.

Οικιστικό Χωράφι 6,309 τ.μ. Λακατάμια, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR289, Ενδεικτική τιμή: €987.000

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Λακατάμιας στο τέρμα της οδού Ιωνίας, σε ύψωμα στην περιοχή Ανθούπολης και σε απόσταση 250μ βόρεια από τον δρόμο Λακατάμιας – Αγίων Τριμιθιάς. Έχει τετράγωνο σχήμα, επίπεδη και σε μερικά σημεία επικλινή επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Βιομηχανικό Χωράφι 6,697 τ.μ, Αναρίτα, Πάφος, Κωδικός Ακινήτου: PIR282, Ενδεικτική τιμή: €380.100

Το ακίνητο έχει εμβαδό 6,697 τ.μ. και βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αναρίτας στην επαρχία Πάφου. Έχει ακανόνιστο σχήμα και ελαφριά επικλινή επιφάνεια. Προσφέρει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οικιστικό Οικόπεδο 567 τ.μ στο Δάλι, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR346, Ενδεικτική τιμή €89.250

Το ακίνητο εμπίπτει εντός του δήμου Ιδαλίου, επί της οδού Κυριάκου Μηλικούρη με πρόσοψη 21μ περίπου. Το οικόπεδο βρίσκεται 250μ δυτικά από το Β΄ Δημοτικό. Έχει κανονικό σχήμα με ομαλή επιφάνεια και η επιφάνεια του είναι ελαφρά χαμηλότερη από το δρόμο. Υπόκειται σε ΦΠΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22575873

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More